|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: akbil
|
Bu arac hakkinda bilgiye sahip kisi/kisiler yardimci olursa sevinirim,bu aralar bakiniyorum..Donanimsal olarak hersey var..isitmali deri spor koltuklar,park sensoru,xenon,bose muzik sistemi,navi,cruise(galiba
).vsvsvs motor konusunda bir sknti cikmaz diye dusunuyorum en nihayetinde m-jet 16v fiat motoru(Yanlis bilmiyorumdur umarim ) Yuruyeninde bir sorun cikarsa nekadar tutar(ortalama),kronik bir sorunu varmidir(veyahut alfa romeo`nun en kotu en ....xxx...yyy modelidir alinmaz tarzinda birsey denilebilirm?) Tesekkurler.
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
fiat servisinde staj yapmiştir ordan az once biliyorum alfa romeo nun bence ne iyi otomobillerinden millet 1.9jtdyi görünce doblo motoru bu yaw der doblo motoru 8 valf bu 16 valf ilk fark hemen belirteyim
![]() Donanim olarak cok başarili hiç bi şikayet duymadim sürekli gelirdi 159 özellikle siyah ve deri doşeme koltuklari vs. Alfa kullanicilar farkli olur hep yani süre gelen bi sevüren gibidir hep alfa isterler hep alfa severler
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Clio Cup
|
Bir aralar baya bi almaya kafayı takmıştım. Almak nasip olmadı orası ayrı
Ben benzinli 2.0 JTS bakıyordum. Şasi 156'nın şasisinin geliştirilmişi. Ön kısımda yapılan geliştirmeler sonucu yol tutuş çok daha iyileştirilmiş. Bu geliştirmenin yapılışı F1de kullanılan bir teknolojinin bir coupe'ye uyarlanmış hali diye biliyorum. Teknik detaylarını bulmuştum bi ara ama şimdi aradığım halde bulamadım. Hatta tren rayı hissi verdiğini söylüyorlardı stock halde. Fazla GT olmadığından piyasada tecrübe etme fırsatımda olmadı. Tasarım Bertone'ye ait. Zaten italyan tasarımı çirkin olması zor İç kısım 147'nin aynısı. Tek kötü yanı bence bu. Ancak içine navigasyon ünitesi eklendiğinde biraz daha toplanıyor.
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
![]() Zaten navi donanimsal olarak var,sonradan eklemeyecegim . Yol tutus icin zaten birtek yay takarim baskada birsey yapmam,yeterli olur diye dusunuyorum(Sayet hersey yolunda gidip alirsam..).Tasarim aynen dediginiz gibi,bunu biliyordum.Kronik bir sorun veyahut baska birsey varmi bildiginiz ?Ben coupe`den bahsediyorum zaten,147GT tek kapi oldugunu bilmiyorumdum.Daha dorusu GT diye gectigini simdi gugildan baktim Degerlendirmeyi Coupe olarak yaparsak sevinirim Q2`mi deniyosa artik herneyse
__________________________________ 4 door's fit more whore's
![]() Son Düzenleyen 10ur_K; 18-09-2010 01:02. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
Ben almaya niyetlenip araştırdığımda kimse aracın kronik sorununu vs duymadık sicili temiz demişti
1.9 JTD'lerde partikül filtresinin fiyatının çok uçuk olduğunu biliyorum. Ama şu kmde bozulur vs diye bişey diyemem. Onun dışında bişey duymadım. Dediğim gibi ben 2.0 JTS bakmıştım. Açıkçası 1.9'u araştırmadım.Edit: Bende Coupe'den bahsediyorum. İçi dediğim gibi 147 ile aynı Bir karışıklık yok![]() Bi daha edit : Q2'ler kilitli dif. oluyor. Çok daha keyifli olması açısından söyledim
Son Düzenleyen Can_t; 18-09-2010 01:08. |
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
|
![]() Teskkur ederim .
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Aklına Berkan soktu dimi
|
|
|
|
|
|
#10 | ||
![]()
Otomobil: i-30
|
ben bu tarz bişey sokiyim dedim de yemedi Gt yi kendi söyledi
![]() http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...28761703/detay
__________________________________ 1881 - 193∞
Son Düzenleyen Berkan; 18-09-2010 02:50. |
||
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Kroniği alt takım 156 ve 147 ile aynı olduğu için alt salıncaklardaki boşluk olabilir. Bozuk yola pek gelmez, dikkatli kullanım ile ömrü uzatılabilir. 8 valfli JTD motorun canını alark 160.000km kullandım tık demedi sağolsun. Kısacası GT'nin şimdiye kadar kronik hiç bir sorununu duymadım, sadece alt salıncak problemi olabilir.
Gt karma bir araç olduğundan parça sıkıntısı da çekeceğinizi sanmam, şase ve alt takım 156, iç mekan 147 motoruda jtd olduğundan piyasada parçaları kolaylıkla bulunabilecek bir araç. 147 Q2 ile uzun testte çıktığım için diyebilirimki kesinlikle Q2 alınmalı. |
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
|
,yalniz israrla neden Q2 deniliyo,kilit diff,benim cok cok cok isime yaramicak ki,pist kasmam viraj kasmam,kisin zaten araba kullanmiyorum garajda yatiririm arabami,bakindim biraz Q2`ler en az 2K eu farkediyo..Geri kalan hersey donanim ayni sonucta,bi kilitli dif icinde gidip 4milyar-5milyar fark veresim yok sahsen..
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Tabi viraj kasmıyorsan Q2 sisteme ihtiyaç yok, yay takarım dediğin için yol tutuşa önem veriyorsun sandım, görüntü içinse konu anlaşıldı. =) Q2'li al, torsen difransiyelini bana sat o zaman
ingiltere hariç başka bir yerde satılık bulamadım =))
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Birde resimdeki araçta orjinal navigasyon ve telefon sistemi var, ancak bu özellikler Türkiye'de çalışmıyor ama standart blaupunkt teyp ve bardaklıktansa çok daha güzel görünüyor.
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: AlfaRomeo 156
|
Abimin GT,benimde 156'ım var.GT çok keyifli bir cruiser diyebilirim.Kesinlikle tavsiye ederim.Bizdeki GT de navigasyon mevcut,nav. çalışmıyor fakat hem görünüş olarak daha güsel,hem yol bilgisayarı,radyo ekranı vs. gösteriyor.
Sorun olarak sadece alt salıncak değişti onun haricinde maşallahı var... |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: BMW 325 ci
|
en son limanda çalisiyordum isimde;gemi ile gelen arabalari indirip bindirmek parktan parka tasimak.bunlari sunun için yaziyorum biz belçika ya ve hollandaya gelen italyan grubu arabalarini kullaniyorduk genelde.dediginiz arabayi çogu zaman kullanma firsatim oldu.size sunu diyebilirimki alfaromeo gt 1.9 jtdm 16 v çok basarili bir motora sahip kalkis yapar yapmaz 2 ye atmaniz an meselesi oluyor.bu motor 2.0jts den daha iyi hissediyor kendini.ben olsam alirdim güzel bir araba ama baska bir alfa modeli düsünüyorsaniz kesinlikle alfa 147 ducati corse modeli.ben böyle sinifinda süratli ve kendini asik eden bir araba görmedim.motoru 1.9 jtd 16v 170 hp fabrika çikisli.birde sizlere sunu söyleyim ben alfa alacak olsam hayatta alfa 159 almam.3200cc ligine bindim o bile basit çok adi bir araba.baska ne ögrenmek istersen cvblarim hiç kullanmadim desem en asagi 400 tane filan kullanmisimdir her motorun hacmine bindim.bu arada yurt disindami yasiyorsunuz?
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 16:07 ::::

).vsvsvs motor konusunda bir sknti cikmaz diye dusunuyorum en nihayetinde m-jet 16v fiat motoru(Yanlis bilmiyorumdur umarim