|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: RX-8 R3 & FD2 HONDA CIVIC
|
Mazda'cıların beklediği buluşma gerçekleşmek üzere ve az kaldı,Rx-8 Türkiye olarak organize olmaya başladık.Bu aktiviteye katılmak isteyen Rx-8 sahiplerini bekliyoruz,çok eğlenceli olacağına eminiz bu organizasyonu nissancı dostlarımızla birlikte gerçekleştireceğiz kaçırmamanızı temenni ediyoruz ve katılımın artmasını bekliyoruz.Programımız ise şöyle;
--Arkadaşlar Buluşma 3 Ekim Pazar 2010-- *Buluşma Saat: 09.00 *Kahvaltı Başlangıç :10.00 *Maltepe sahil Wonderland kahvaltı. *Wonderland otopark Rx-8 foto çekimi.(Tuning Dergileri için Profesyonel Çekimler) *Kartal karting e gidiş. *Karting. *Karting sonrasi katilimcilarin ortak fikrine gore çay kahve sohbet muhabbet. *Buluşma sonu dağılma. *200sx sahiplerinin de bulusmasi var ve beraber kahvalti yapilacak bilginize. Son Düzenleyen ThUnDeRbErK; 18-09-2010 15:35. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: R 21 turbo, ''YBR 125 çalındı''
|
rx-8 im yok ama kendilerini cok sever ve begenirim katılabilmemiz mumkun mudur berk bey ?
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Aracı olsun olmasın , güne katılmak serbest arkadaşlar.Hem öğrenmek , görmek istediklerinizi görürsünüz.
Bizim 200SX buluşması içinde aynı şey geçerli. __________________________________ ***LAND OF HARDCORE DRIFTERS *** Drift Kulübü - Başkan Yardımcısı Blog'um ! http://drifttr.com/ |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Laguna dTi
|
konu başlığına 1. geleneksel yazmadığınız için kutluyorum öncelikle
![]() 200sx ve rx-8 ler için kaçırmak istemiyorum bende. __________________________________ otomobiline atla, basabildiğin kadar bas, buralardan uzaklaş biraz |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: 50 cc twin turbo cabriolet :)
|
ya sizin yarın olimpiyat stadında drift antrenmanınız yokmuydu. ben mi tarihi yanlış hatırlıyorum. izlemeye davet etmiştiniz hani?
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Antrenman iptal oldu , konuya yazdık iptal olduğunuda.Ama zaten bu buluşma 3'ünde.
__________________________________ ***LAND OF HARDCORE DRIFTERS *** Drift Kulübü - Başkan Yardımcısı Blog'um ! http://drifttr.com/ |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: 50 cc twin turbo cabriolet :)
|
ok. yazık oldu. ne güzel niyetlenmiştik. size iyi eylenceler. kartal pisti güzeldir...
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: '93 200SX S13 - '95 Del Sol VTi EG2
|
Beraberce güzel bir gün olacak arkadaşlar. Hepinizi bekleriz
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
Bu organizasyona Rx-8 veya 200sx olmayan arkadaşlarda katılabilir maksat beraber güzel bir gün geçirebilmek sonuçta sevgimiz ortak araba sevgisi,toplu foto çekimlerinde bulunamayacaklar dergiye çıkacak olarak mazda ve nissanlar olacağından buda bir sorun teşkil edeceğini sanmıyorum,katılımlarınızı bekliyoruz.
facebook'ta event olarak'ta detaylara bakabilirsiniz; http://www.facebook.com/event.php?ei...0670501&ref=ts |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
kimler geliyor bir liste oluşsaydı keşke
__________________________________ OldSchool |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Impreza GT
|
Aslında konuyu daha geç açacaktım fakat bu konuyu görünce şimdiden söylemek istedim.Ben Subaru & Mazda yetkili satısıcından Akif,15 -18 Ekim arası Mazda RX-8,MX-5 ve MPS araçlarımızın test sürüşü günleri düzenlenecek,Tüm mazdacı arkadaşları ve forumumuzdaki diğer arkadaşları bekliyoruz.Bir kokteyl de yapmayı planlıyoruz,ileriki günlerde daha net bilgiler vereceğim ve konu açacağım...
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Mercedes C200k,BMW e46,e90,Freelander II
|
wonderlande kahvaltıya değilde akşam ocakbaşı restoranına gidin üst kattaki.müthiştir fiyatlarıda uygundur...tavsiye edilir.
__________________________________ SAMPIYON GALATASARAY |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
Güncel ! bu organizasyondan haberdar olmayan araç sahiplerine, yakın olanlardan ricam bu konu hakkında haber vermeleri.
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Aranıyor.
|
Yemin Ediyorum Rx-8 'im Olsa Geleceğimden Emin Olabilirsiniz Güzel Bi Buluşma Olacağını Düşünüyorum İyi Eğlenceler
__________________________________ [ |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
Otomobil: 306gti&E46ci
|
RX-8 sever olarak bi aksilik olmazsa ordayim..
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
Güncel herkesi bekliyoruz,ulaşabildiğiniz araç sahiplerinide bilgilendirir,haberdar ederseniz çok memnun oluruz.
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: rx8 bmw e90 316. F800Gs
|
YUKARI yani UP
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |