|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 07 S2K
|
Arkadaşlar 5-10 gun ıcınde ttnet abonelıgımın zorunlu taahhüt muhabbetı bıtıyor.smıle adsl suan bır kampanya yapmıs ona gecmeyı dusunuyorum herhangı bır sıkıntısı varmıdr.kullananlar varsa yardımc olursa sevınırım.veya limıtsız en uygun baska nerede kampanya var bılen varsa yardımcı olursa sevınırım.
__________________________________ Yumuşak başlı isem,kim dedi,uysal koyunum?Belki kesilir ama çekmeye gelmez boynum!!!
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: 1.4 tdci İstanbul Kart.
|
Ben de ttnetmii kapattırmak istiyorum . Smile düşünüyordum yorumları takip edeceğim .
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Megane 3 DCi 140 ps
|
ben smile kullanıyorum 2 yıldır... bir sıkıntı yok.. çok nadiren ayda 1 kez hat kesilip geliyor.. başka bir problemle karşılaşmadım.. 2 Mb limitsiz benimki..
__________________________________ kervan ters dönünce uyuz eşek başa geçer...
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: ef
|
bütün firmalar ttnet alt yapısını kullanmıyormu ki superonline hariç
__________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: EK4-MK4
|
1.5 yıldır smile kullanıyorum zamanında abonelik alana modem hediye kampanyasına dahil oldum hiç bir sıkıntı yaşamadım . Kesildiğini bile gormedim 1mb sınırsız.Üstelik ttnetten 5 tl ucuz oduyorum 45 tl..
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Peugeot
|
ya arkadaş benim internetin yeminle kaplumbaga gibi Allah kahretsin diyorum her ay dünya para veriyorum. keza iş yeride öyle bana niye gıcık gidiyor bu telekom
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
Arkadaslar bunu kullanan varmı acaba. 10 mb ınternet 49 tl dıyor
![]() http://www.superonline.net/bireysel/...er-double.aspx __________________________________ Yumuşak başlı isem,kim dedi,uysal koyunum?Belki kesilir ama çekmeye gelmez boynum!!!
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]() |
Smile kullanmadım bilmiyorum ancak SuperOnline kullanıcısıyım uzun zamandır oldukça memnunum ve son yıllarda iyice gelişiyor.
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
).dıger turlude smile en avantajlı 350 tl daha avantajlı.tek dusuncem zırt bırt düşüp sıkıntı yapıp yapmadıgı suan
__________________________________ Yumuşak başlı isem,kim dedi,uysal koyunum?Belki kesilir ama çekmeye gelmez boynum!!!
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
zübeyir 1 yıllık taahhütlü olan abonelikleri tercih et.. biri.com.tr ye de bir göz at..
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
birazdaha kontrol edıcembakalım 22 sıne kadar zamanım var.1 yıllıklarıda ıncelıcem artık
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
bence TTnet'e de rest çekebilirsin.. "abonelikten ayrılıyorum, ayrılmamam için bana önereceğiniz uygun bir tarifeniz var mı?" diye bir sor..
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: 1.4 tdci İstanbul Kart.
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
bende ttnet ten smile a geçtim suan cok memnunum ttnet sorumsuz müşteri temsilcileri ve kazıncı yapısıyla netten sogutmuştu beni smile adsl geçekten güzel kesinte vs olmuyor bende 8mb yaptırdım ama 4mb felan oldu alt yapı olmaıdgı için okadar destekliyor 50 lira bi ücret veriyorum
__________________________________ OldSchool |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
ben de smile adsl'e yaptım daha 2 ay önce.. aboneliğim bitmişti, dedimki "biri.com.tr'nin şatları sizinkinden daha iyi, ben oraya geçeceğim". bunu duyunca kız hemen alternatif üyelik önerdi, şimdi ondayım.. ayrıca bu tarz restleşmeyi yapıkredi ve garanti bankasına "yıllık üyelik aidatı" konusunda yapmıştım orda da tutmuştu.. sesinizi çıkarmazsanız direk geçirmece yapıyolar...
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: ef
|
resti kıvanımd ayapmak lazım bazen ters tepebiliyor
__________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Corsa Sport
|
Bende kullanıyorum yaklaşık 6-7 aydır. TTnetten geçtim. Aynı altyapıyı kullanıyorlar evet eyvallahta ttnetin yogunlugundan dolayımıdır nedir smile a geçtikten sonra kopma yaşamıyorum hızım çok daha iyi download lar daha kolay ve zahmetsiz kısa sürüyor. Ben öneririm ben iki yıl taahhütlü ilk 1 yıl yarı fiyatına şeklinde bir kampanyasına abone oldum bakalım devam. Ayrıca ttnet ten ayrılacagınızı duyduklarında zaten yaklasık 20 dk telefonda bır kac paket sunup sizi geri döndürmeye çalışıyorlar. En azından bana öyle olmuştu , telefondaki kız ilk 6 ay sınırsızı 19 liraya indirip yine ilk 6 ay bedava 500 mb vınn tarzı o usb modemlerden teklif etmişti kabul etmedim
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
Ben aksarayda smile adsl dibiratörüyüm..Ttnet kullandıgınızı söylemişsiniz, ipal ettirip smile adsl e geçerseniz 1yıllıgına aylık 200 tl ye yakın bir karınız olacak neden derseniz, aylık sınırsız internete farzedelimki 49 tl veriyorsuz smile adsl e geçiş yaptıgınız peşin para olarak 10 ay 26 tl gibi cüzzi bir rakam kredi kartı ile talimat verirseniz aylık 26 tl ama 1 yıl geçerli bu süre 1 yıl tahhütü var..Smile 2 senedir satıyorum bir problem yok kendimde kullanıyorum hızı vs. güzel tavsiye ederim..Sınırlı düşünoyorsanızda gene peşin olarak aylık 10 tl verip 10 ay,kredi kartı ilede 12 ay bu kampanyadan faydalanabilirsiniz..İyi forumlar
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: www.budasepete.com
|
|
|