gonul ıster seat'ında boyle parcaları olsun :(
Printable View
gonul ıster seat'ında boyle parcaları olsun :(
arkadaşım ingiltereden vectra c için afl li far getirtti. hediye(gift) yazmış adam ve kapısına kadar geldi direk far. tr de opel yetkili servisi dışında yok. burdaki fiyatı 3000 lira civarı idi. kendisi 700 lira civarına getirtti. ebay den ankaraya geliyor yani onu biliyorum. ki belki bilirsin afl farı yola adapdif ve sağa ve sola dönen bir far. insignialarda olan far işte.
yani arada bu kadar fark var. ebay e iyi bak derim.
Ebay'i incelemek gerek.Onun haricinde bu farın takılacağı araç makyajlı A3'mü;makyajsız mı?Çünkü birisi de makyajsız 2007 A3 5K'ya bu fardan taktırmak istedi ama bağlantı noktaları uymuyormuş.Bu da dipnot..
yeni gördüm mesajları
bahsedilen far bende 1600 TL :):) isteyen olursa.
onun dışında bahsi geçen diğer farlarıda temin edebilirim
mk4 ve mk5 r32 farı vs. bunun dışında mk5 r32 tampon isteyen var mı :D:D:D
bu farın cıkmasını bulamazmıyız acaba :),ben ostimden bi yerden 1000 liraya buldum tanıdık filansa azcık daha assagıya cekılırmı?
ebay e baktım ama en ucuz hangi ülkededir bu farlardan acaba?ebay.com da yok.bulamadım yani.ebay.co.uk tan bakıyorum.oradada ucuz denk gelmedi.ebayden baska böyle oem parça satan yerler varmıdır acaba?
araç makyajlı zaten.teşekkür ederim uyarı için ;)
http://shop.ebay.co.uk/i.html?_nkw=a....c0.m270.l1313
bi bunları buldum ondada fiyat belli :)
peki bu farları temin edebilecek arkadaş var mı? ebay de filan bulamadım bora/jetta oem mercekli far
http://i193.photobucket.com/albums/z...g?t=1253926288
VW OEM part numbers
farlar:
1J5 941 016 **
1J5 941 015 **
kablo ve bağlantılar:
part numbers
for wires & connectors (maksure they are two pins per wire)
4 x Large female terminal wires from VW. PN# 000 979 225.
2 x Small female terminal wires from VW. PN# 000 979 131.
4 x small male terminal wires from VW PN# 000 979 134
2 x 12 pin housings 1J0-941-165
2 x 10 pin housings 1J0-973-835
Ben getirdim bu farlardan..Ancak xenon paketi olmayan A3'e bu farı direk takamıyorsunuz. Soketleri uyuyor görünse de ara soket gerekiyor sinyalleri doğru yerlere aktaran. ebayde bu ara soket satılıyor. far bu ara soket olmadan asla çalışmaz. bilginiz olsun...