trabzonlu olarak fb ve bjk yi tebrik ediyorum :D bizim puan kaybından sonra bu beraberlik iyi geldi :)
Printable View
trabzonlu olarak fb ve bjk yi tebrik ediyorum :D bizim puan kaybından sonra bu beraberlik iyi geldi :)
ilk yarı fener baskılıydı ikinci yarı beşiktaş iki takımda gol kaçırdı ama fenerbahçenin %100 kaçırdığı poz daha fazla maça hakim olan taraf genel anlamda beşiktaştı ama daha çok pozisyon bulan taraf fener :D
İsmail milli takımın sol beki olmalı!!!
Fenerliyim ama aman aman etkili bir top oynayamadık, üzüldüm açıkçası:)
1:1 güzel sonuç
hakemin sülalesının kulakları cınlamıstır bu macta bu kadar yanlı bı maç olamaz arkadaş yaa.zaten yan hakemlerden bırı enıstemın ısyerınde eskden calısan bırı.hasta bır fenerlı fenerın 10 yl oncekı butun maclarını sor hepsnı bılır. bu mac hakemle bu hale gelırdı oda oldu.ayrıca kalecı volkanında 100 yıl oncekı aıle uyesıne bıle gıttım ne yalan soyleyeyım.çirkeflıkten baska bırsey yapmadı
1-1 hayırlı bi sonuç olmuş bence :)
+++:icon_tup:
ya o ibrahim toraman ın kaçırdığı pozisyon çok saçmaydı.
niang ve dia da kaçırdığı bayağı genel olarak ortadaydı ya beraberliği hakeden bi maç tı 2 tarafta oyunu koparma fırsatı buldu ikiside değerlendiremedi.
bide bu topçuların ağızlarını okumak ta sarıyo özellikle volkan :) bi ara tribünlere döndü bağırın bağırın uyuyosunuz a.q dedi :D :D