|
|
#1 | |||
![]() |
Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprülerindeki nakit gişelerinin kaldırılmasının ardından İstanbul-Edirne, İzmir-Aydın ve İzmir-Çeşme arasındaki paralı otobandaki nakit gişeleri de kaldırıldı. Bundan sonra tüm geçişler, Otomatik Geçiş Sistemi (OGS) ve Kartlı Geçiş Sistemi (KGS) ile yapılacak.
Bugün saat 00.00 itibariyle İstanbul-Edirne, İzmir-Aydın ve İzmir-Çeşme arasındaki paralı otobandaki nakit gişeler kaldırıldı. Günler öncesinden nakit gişelerin kaldırılacağını duyuran karayolları ekipleri, ’Nakit Gişe’ yazılı levhaların üzerini örttü. Nakit gişelerden saat 00.00 itibariyle bilet almak için sıraya giren sürücüler, makinelerden biletlerini alamadı. Sürücülerin gişelerde şaşırmaması için görevlendirilen personeller, vatandaşların bundan sonra ne yapması gerektiğini ve gideceği yerde OGS ya da KGS cihazını satın alması gerektiğini anlattı. Gişelerde artık sıra beklemeden hızla geçeceklerini belirten sürücüler zamandan tasarruf sağlayacakları için mutlu olduklarını ifade etti. Bu arada OGS ve KGS gişelerinden kaçak geçiş yapıldığı durumlarda kaçak geçiş yapılan plaka üzerine, geçişin yapıldığı günden itibaren 10 gün içinde OGS ya da kredili KGS alınması ve hesapların bankalar tarafından aktif hale getirilmesi durumunda kaçak geçiş cezası normal geçiş ücretine otomatik olarak çevrilecek. Bu durum ön dolumlu nakit KGS kartı alınması durumunda geçerli olmayacak. http://www.haber3.com/3-otoyolda-nak...ti-607250h.htm __________________________________ always AT by AT |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Corsa 1.4
|
bence kgs de paralı gişe gibi bekleme yaptırıyor..ogs'yi alınırken ücretsiz yaparak teşvik etmeleri ve zorunlu yapmaları trafik akışını daha rahatlatacaktır gişelerde..
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Peugeot
|
+ Kesinlikle KGS de olmamalı, ama gişelere yatırım yaptırlar o kadar, zor ihtimal.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
bende bunu yazacaktım kesinlikle OGS ye dönülmeli ve KGS kalkmalı
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 106 GTI
|
konuyla alakasız ama ogs memurdan kacmak içinde etkılı bi icat zaten
ben ehlıyetı kaptırdıgımda nakıt gısesınden gecerken yakalandım mıllet ogs den devamettı ![]() kgs ıle nakıtarasında bı fark yok zaten tek tip ogs olmalı bencede... __________________________________ 34 ZM 8783
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: ef
|
nedense ogs daha kilit oluyor ama
kgs çatır çatır geçiyor yogun vakitlerde
__________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Otomobil: Tegrahawk
|
kgs de aynı saçmalık adam cüzdanına sokmuş kartı bir yazı bir tura çeviriyo bekleki okusun ogs en güzeli
__________________________________ 5.3 sec..
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
OGS
Ordan Geçmek Süper ![]() ogs güzel icaad kgs çıktıgından beri git doldur v.b. işler adamı çileden çıkarıyor. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
neyse geyik yok serkanım
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: 00 EURO ACCORD ATM LPG
|
yaa konu ile alakalı mı bilmiyorum ama geçen izmitten gelirken ogs olmasına rağmen ve içinde para varken ceza yazdı bana hemde iki kere biri şekerpınar gişelerinde diğeri çamlıca gişelerinde bu cezaları nasıl iptal ettirebilirim?? bilgisi olan varsa sevinirim..
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
aracın plakasına kayıtlı ise ogs iptal ettirirsin murat ara bankanı anlat durumuı onlar halledicekdir.
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
ogs cihazın plakana kayıtlı ise ceza ödemiyorsun sistem otomatik düzeltiyo zaten
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
abi bnm plakaya kayıtlı değil ogs o zaman ne yapacağız?
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: BMW X1 / VW POLO GTI
|
İlk bakışta iyi olmuş denilebilir doğaldırda
Aslen pek öyle değil kgs pratik değil mantıklı hiç değil, e doğal olarak OGS almaya niyetlenenlere astronomik cihaz bedeli satılıyor eminimki 1-2 $ a mal edilen şeyi 40$ fiyatla satıyorlar yok depozitosuydu ilk yüklemesiydi falan derken 100 TL ye çıkıyor.. İyi niyetli iselere çözüm peşinde iseler OGS yi ucuzlatıp yaygınlaştırmalıdırlar yok yapmıyorlarsa niyetleri bellidir.. |
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: 106 GTI
|
alemın uyanıgı senmısın lenn
![]() ödeeeee
__________________________________ 34 ZM 8783
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 16:08 ::::

ben ehlıyetı kaptırdıgımda nakıt gısesınden gecerken yakalandım mıllet ogs den devamettı