|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: cierrr 206 GTİ ;)
|
arkadaslar 3 ay kadar önce yıne burda bı 206 sorgulamıstım ve ertesi gun almıstım o aracı
şimdi yenı bi 206 alıcam ama tavsiye ve önerılerınıze ihtiyacım var acıl olarak adamla pazarlıgımı yaptım yarın sabah aracı görmeye gidicem fiyat nasıldır? 206 look nasıldır arac nasıl duruyor tek parca sol camurluk boyalı http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0879749/detay/ |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: LandRover-Little Monster
|
temiz duruyo fiyatıda normal çok azda yakıyo km side iyi bence düşünme al mantıklı araç.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
fotoğraflardan çok fazla birşey anlaşılmıyor aslında ama şu arka stoplardan arac onceden modifiyelimiydi acaba diye düşünmemek elde değil
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: E21 315
|
Çamurluk sinyalinin etrafında bi sticker olması gerek.. Onlar yok.. İyi bi kaportacıda baktırmak gerek....
__________________________________ "Bütün genellemeler yanlıştır, bu da dahil..." |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
evet fiyatı biraz daha düşürdüm adam tek parca camurluk boyalı dıyor başka hiçbişi yok dıyor zaten kaportacı akrabamız var ona giderim begenırsem .
birde plaka sorgulatabılecek arkadas varmı hiç 18 ag 447 |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
Bence fiyatı pahalı. Km 100.000 üstünde bir dizel 206 bu kadar etmez.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: NoN
|
km aşağı çekilmiş olabilir ona dikkat etmek lazım direksiyona kılıf takmış neden acaba güzel incelemeden dizel almak riskli iş. Bu arada aklıma geldi accent era larada bakabilrsnz 18-19 civarına dizelleri mevcut hemde daha yeni model ve 110 hp motor mevcut
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
direksiyonda kılıf olunca ne oluyo ??
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
bence boyalı çamurluğa uygulanan işlemden dolayı ötekide sökülmüş olabilir... yapıştırmadan bulunamamışsa eğer...
ama km için bence de sıkıntılı biraz... __________________________________ BlackEmperor´isimli üyeden Alıntı... 50 bin TL ye benzinli 125 bg araba satan honda yetkilileri yatıp kalkıp Vtec mühendisine dua etsin. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: İBİZA TDİ 34 SC 012 :)
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
dostum yok öyle bişey ya.. kullanıcıyla alakalı herşey direksiyon 50 binde de soyulur. 330 binde corolla var çiçek gibi içi dışı.. yani bi kılıftan km düşürülmüş diye bi sonuç çıkarmak mantıksız..
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
bu arac bu fiyata göre pahalı gecen hafta sattık 90 binde çil çil 206 yı 13 e
__________________________________ Hayat ne garip dimi.? Konuşan odunlar, yürüyen kaşarlar falanlar filanlar.. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: 206-306
|
ön tampon orjinal değil GTI tampon
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
Bazı looklarda GTI tampon oluyor. Ama şase numarası ile servicebox tan bakmak lazım orjinal mi tampon diye.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
3-4 gün önce konuşmuştum, biraz farklı konuşuyor telefonda, sağ arka çamurlukda boya varmış, bizde bilmiyorduk yeni öğrendik dedi, bana biraz garip geldi
__________________________________ ''hondas never get old, they just get faster'' |
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
arkadaslar ısrarla sormama ragmen telefonda tek parca boyalı dıyordu tavan harıc boyalı cıktı plakayıda sorgulattım 4 kere kaza yapmış
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
|
|