orta şerit anlaşılabilir, sağ şerit çok bozuk çünkü ama soldan uyuz uyuz gidenler delirtiyo beni.. Sırf bu yüzden bixenon istiyorum.. 3 tane sığır geçio arka arkaya tın tın 70le biz de onu bekliyoruz.. Makas atanlara kızamıyorum bunlar yüzünden..
Printable View
orta şerit anlaşılabilir, sağ şerit çok bozuk çünkü ama soldan uyuz uyuz gidenler delirtiyo beni.. Sırf bu yüzden bixenon istiyorum.. 3 tane sığır geçio arka arkaya tın tın 70le biz de onu bekliyoruz.. Makas atanlara kızamıyorum bunlar yüzünden..
Ankara Bulvarı durmadan çöküyor her tarafı yama 120+gitmeye kalk belin incinir..Esk yol sağ şerit yok gibi bir şey logar kapakları çukurlar berbat, konya yolu sol şerit ful ızgara soldan gitmek belli bir süre can yakıyor.Yağmur yağdığında yine felç sol şerit..Anadolu bulvarı eh işte toz toprak çakılı saymazsak..Başkente yakışmayan yollar..
Ayrıca düzenli olarak esk yolunu kullanan biri olarak sol şeritte 70 ile gidenlere acımıyorum..Sonra makas suç diyorlar birde..Ha birde navigasyon açıp sol şeridi tıkayan bir kitlede var.Onlar ise neyse..
eskişehir yolunda radar öncesi 75-80 giderken arkadan gelende ses soluk yok ama radarı geçince aynı hızda devam ettiğim zaman selllektör atıyolar çok sinirlenirsem bişeler yapıyorum ama genelde s*klemiyorum kendilerini :)
En sol şeride geçip 70le tın tın gidenlere de ayar oluyorum, orta şeritten 70-80 giderken gelip selektör atanlara da. Çok korkuyorum bir gün ya bana bişey olacak bu işlerin sonunda ya ben birine bişey yapıcam. En sağ şeritte giderken bile gelip selektör atan oluyo bazen..
Bi de eskişehir yolunda cep olmasına rağmen bazı namert dolmuşçular normal yolda durup yolcu indirip bindiriyolar, daha önce kaç kere kaza yaşandı bu sebepten. Bunları şikayet etmenin bir yolu yordamı yok mudur ya?
Hazır konu bulmuşken,
2 dir denk geliyorum.
06 VIP 01 plakalı 3 serisi beyaz bmw. eskişehir yolu, konutkent istikametine doğru seyrederken denk geliyor.
heralde 3. karşılaşmamız kendisi için pek hayırlı olmayacak..
Benim bahsettiğim otoban için geçerliydi en sağ boşken otobanda 80-90 ile gitmenin faydası yok otobanda sağda çukur filan olmuyor sonuçta :)