User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
86 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: ankara trafiğinde maganda terörü

vtecburhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir insanın yanında eşi cocugu varsa bu yapılmaz cok ayıp
    artık kimsede ne saygı ne sevgi kaldı insanlar artık resmen DOMUZ laşiıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    allah beter etsin bunları yakın zamanda dolapderede benzer bir olay başımıza geldi bizi dövmek için yanımıza koşarak gelen 3 kişi arabalarının kapısını kapayamadan kaçmak zorunda kaldılar karşılarında 1,85 114 kg neredeyse tamamı kastan olusan abimi görünce
    40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yasanmaz bu memlekette her zaman ve heryerde oluyor böyle şeyler yaklasık bir hafta önce istanbula crx almaya gittim neyse aldım arabayı geliyorum ortadan normal normal gidiyorum az ilerde trafik sıkıstı durduk yanıma geldi gri megane neden gectin beni dedi kıcı bası oynuyo ama adamın filan falan tamam abi haklısın dedik ık desen gidicez orda yasanmaz bu ülkede artık yasanmaz yada @yavuznaz gibi abimiz olcak

blow07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu hortlatmak gibi olmasın ve yeni konu açmak istemediğim için daha ne denebilir ki bu olaydan sonra...

http://www.mynet.com/haber/yasam/100...smez-1611856-1

emrese - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Piç kuruları umarım içerde ölüp giderlerde bir daha insan içine çıkmazlar sanki alacağı var o çocuklarının

commando06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen gün bir leaon sahibi çok sıkısık bı trafıkte abuk subuk hareketler yapıyodu makas da degıl yanı onu sıkıstır bunun önüne kır v.s

uzatmayım

bi yeni kasa beyaz 520ye en sonunda arkadan çarptı
    çarpma ama ne çarpma kırmızı ışıktadurunca bu dangalakta arkadan sinek gibi yapıştı
    puff airbag ler felan acıldı

bmw nın arka bagaj kapagı tampon ve stop gitiiii

bmw ci amcam bi indi arabadan adamda boy enaz 190 kilo desen sağlama 120

bmw ci gayet kibar ve nazik sekılde leoncunun kapısını açtı ve leoncu ındı asagı

TOSUNUM VARMI BISEYIN DEDI leoncu ıyıyım abı dedı BMW CI AMCM TEKRAR SORDU NASIL HISSEDIYOSUN ŞOKTA FELAN DEĞİLSİN DİMİ İYİSİN DEDİ evet abi iyiym abi kusura bakma dediO SIRADA BMW Cİ AMCAM BUNA ALTTAN BI APARKAT VURDU AMA leoncunun alt dişler sanıyorum bynine saplanmıştır

çene ve yüz kemiği kesinlikle kırılmıstır cunku yanaklarından felan kemıkler cıktı

BMW Cİ BİZ BİLMİYOZMU LAN GİTMEYİ DEDİ ALTIMDA 184BEYGIR VAR MAKAINDA YUMRUĞUNDA KRALINI ATARIM LAN ISTERSEM DEDI SEN MAKASI TERCİH ETTİN BENDE YUMRUĞU DEDİ

valla o leoncun durumu yüz nakline kadar gider sanıyorum

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    el yumrugunu yemegen kendininkini balyoz sanırmıs lafının en güzel ornegi leon olmus baltayı taşa vurmus
    1881 - 193

onur_si - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    trafikte haklı olsam bile alttan alırım hele arabada cocuk hanım varsa sesımı çıkarmam çünkü artık delıkanlılık bitti adam cekıyor sılahı vuruyor trafıkte stres yapmıcam tamam kardes yol senın alsun diyip gececen

gp74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Boyleleri bu yasam icin istaf...

bilalasmali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Trafik içinde araçta ailesi olana laf söylemem...Benim ailem arabadaysa kimseye polemiğe girmem...Haklı Haksız farketmez.
    Tikkat Laz

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Leon cu çok fena bozguna uğramış

Gelelim asıl konuya malesef trafikte kimsen ne çıkar hiç belli olmuyor. Haklıda olsanız sıkıntı yaşama oranımız yüksek. Kameralarında saçma sapan bir şekilde çalışmaması ibretlik. Otobüs, dolmuş, taksi hep sıkıntı. Benzer bir olay başıma geldi, adam yagmurlu havada geldi önüme kırdı bende gitti bunum önüme kırdım ufak bir kovalamaca falna sonra ışıkta durduk adam arkamda. Arabadan elinde siyah büyük bir kılıf tarzi birşeyle indi. Aha dedim b.ku yedik herifte silah var beni bir *** korkusu sardı Hazır önüm arkamda dolu gaza basıcak yerde yok geldi cama bende açtım baktı silah değil büyük deri cüzdanmış (bir ohhh çekme) Adamda biraz bende tırstı heralde 189 boy 95 kiloyum biraz spor geçmişide var. Vay efendim niye önüne kırmışım o yanlışlıkla çıkmış yola falan filan diye muhabbet sona erdi... O günden beri çok çok delirtmedikleri sürece bulaşmıyorum.

akıncı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sadece benı buluyor boylelerı derdım,altımızda jazz var dıye ustumuze kıranlar,yollda araba yerıne koymayanlar, keko çok ankarada okadarda yureklerı olsa anlıyacam bıtmez bu o.ç ler en guzelı bulaşmamak

Karakuş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benimde 3 defa önüm kesildi, evet resmen herifler el freniyle önüme kırdılar. Hemde Ne makas, ne tehlikeli hareket vs yaptığım için değil, tipime ayar olmuşlar sonradan öğrendik ki. 1.80 74 kg adamın neyine ayar oldun be mübarek?? Allah'tan rwd otomobilin avantajlarından birisi yamulmasıydı da kurtardık ilk anda, yoksa bir de kaskoluk oluncaktı.

Velhasıl diceğim odur ki; hiç bulaşmaya değmez bu itlere. Bu ülkede efendilik-delikanlılık prim yapmıyor artık. Alttan bile almayacaksın, hiç muattap olmadan basıp gideceksin. Artık hem ileri sürüş, hemde ileri dövüş tekniklerini bilmek farz oldu memlekette. Ya da temizinden bi 9 mm olacak yanında...
    Real Cars, Real Roads.

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Karakuş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benimde 3 defa önüm kesildi, evet resmen herifler el freniyle önüme kırdılar. Hemde Ne makas, ne tehlikeli hareket vs yaptığım için değil, tipime ayar olmuşlar sonradan öğrendik ki. 1.80 74 kg adamın neyine ayar oldun be mübarek?? Allah'tan rwd otomobilin avantajlarından birisi yamulmasıydı da kurtardık ilk anda, yoksa bir de kaskoluk oluncaktı.

Velhasıl diceğim odur ki; hiç bulaşmaya değmez bu itlere. Bu ülkede efendilik-delikanlılık prim yapmıyor artık. Alttan bile almayacaksın, hiç muattap olmadan basıp gideceksin. Artık hem ileri sürüş, hemde ileri dövüş tekniklerini bilmek farz oldu memlekette. Ya da temizinden bi 9 mm olacak yanında...
    Hepsine katılıyorum da 9mm kısmı da olmuyor malesef.. Öyle kanı bozuk bir toplum var ki karşınızda , 9mm olsa her gün kaç kişiyi vurmak gerek Vura vura bitirilebilecek kadar olsalar keşke.

Trafik olaylarını bile geçtim , her gün aile içinden biri bir erkek çocuğa tecavüz ediyor. Myntten takip edin her gün görürsünüz.. Ötesini konuşmaya gerek var mı bu ülkede

En güzeli kendi hayatınızı düşünüp sinirlenmeden araba kullanmak.
    -Fırat

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Böyle durumlarda araçta kesinlikle emanet taşınmamalı. Sinirden gözün döner verirsin ayarı sonra al başına belayı.

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ülkede mermi biter , abuk subuk tipler bitmez..Cinnet moduna girmediğim sürece eyvallah deyip geçiyorum..

firat_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ankarada bunlardan bir sürü her yıl gidiyoruz kanlı bıçaklı olmamak için kendimi zor tutuyorum ankaralı arkadaşlar kusura bakmasın ama çogunlugu trafikte hanzo resmen kimse kırmızı ışık kural takmıyor

Raindrops - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kıskançlığın bu kadarı, seyir halindeyken tipini nasıl kestirdin de önüne kırıp barzoluk yapma kararını aldın onun bunun çocuğu..

commando06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ankarada sadece şahin ve doğanlardan uzak dur beladan %90 oranında uzak durmuş sayılırsın

ha buna dikkat ettiğin halde bela seni buluyosa ya kendinde arıcan yada kader dicen

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)