|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: FD6
|
New York Times'da yayınlanan bir müşterinin bankasına yazdığı mektup..
Sayın Banka Yetkilisi, Ben 86 yaşında bankanızda hesabı olan bir müşterinizim. Geçen gün, tesisatçıma 100 dolar'lık bir çek yazdım. Bu çeki kendisi her nasılsa 3 nanosaniyede bankanıza iletmiş olmalı ki, bankanızda değerlendirdiğim fonlardan bu miktar kadarını bozduramadan hesabımdan karşılığı alınmış. Tabii ki hesabımda o an için para olmadığından 30 dolar da faiz ve ceza alınmış. Oysa fonlarımda 1.000.000 dolar vardı. Bu durumu şikayet etmek istediğimde, bankanız telefonunda kişiliksiz, terbiyesiz, banda kaydedilmiş ve yüzsüz bir hanım sesiyle yarım saate yakın boğuştum. Arada müzikler dinledim ve 28 kere değişik tuşlara basmak zorunda kaldım. Ama kimseye ulaşamadım. Bildiğiniz gibi her ay binlerce dolarlık faturalarım, mortgage kesintilerim, kredi kartı ödemelerim var. Bunların hepsinin hesabımdan yapılan otomatik ödemelerini şu andan itibaren İPTAL ediyorum. Bundan böyle, sizden etten kemikten yapılmış dediğimi anlayan ve ingilizce bilen bir müşteri temsilcisi istiyorum. Anlayışla karşılarsınız ki, karşınızdakine en iyi iltifat, onu taklit etmektir. Ben de sizin gibi yapacağım. Müşteri temsilciniz her ödeme için beni arayacak, ve 28 haneden az olmayan benim vereceğim bir şifreyi tuşlayacak. Sonra da eğer, 1 tuşlarsa benden randevu alacak, 2 tuşlarsa bir ödeme ile ilgili mesaj bırakabilecek, 3 tuşlarsa oturma odama bağlanacak, oradaysam cevap vereceğim, 4 tuşlarsa ve uyumuyorsam yatak odama bağlanacak ve benimle görüşebilecek, 5 tuşlarsa tuvalete, 6 tuşlarsa cep telefonuma ulaşacak, 7 tuşlarsa bilgisayarıma bir mesaj bırakabilecek. 8'e tuşlarsa bunları yeniden dinleyebilir. Arada beklemeler olursa, size söz, elimdeki eski plaklardan ve gramofonumdan güzel bir müzik parçası da dinleteceğim ona. Yalnız sizden ricam, bu işlemler için seçeceğiniz personelinizin kimlik bilgisini, anne kızlık soyadını, noterden alınmış imza sirkülerini ve tapuları dahil mali bilgilerini bana iletmeniz. Bir de sizin gibi bir sözleşme hazırladım. 8 sayfa. Sizinki 42 sayfaydı, ben insaflı davrandım. Bu sözleşmeyi de bana atayacağınız müşteri temsilcisi, bankanız şube müdürü ve bankanız yönetim kurulunun imzalaması ve bana iadeli taahhütlü göndermesi. Bu sözleşme elime geçtikten sonra müşteri temsilcinize kendi belirleyeceğim 28 haneli şifreyi göndereceğim. Bu şifre de her ay değişecelk pek tabii ki. Özür dileyerek bu sözleşme ve işlemler için sizden masraf olarak her ay 20 dolar da talep edeceğim. İşbu şartları yerine getirememe durumunuz varsa, lütfen 1.000.000 dolarımı nakit olarak hazırlayın, yarın alıvereyim. Size hayırlı işler diler, en kısa zamanda bana ulaşmanızı rica ederim. Saygılarımla, Müşteriniz... __________________________________ Galiba benzini Gucci’den, elektriği Armani’den, doğalgazı Burberry’den alıyoruz. Başka türlü hem bu kadar pahalı olmaz, hem bu kadar güzel giydirilmez !!! |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Leon
|
öyle döte böyle tarak
heheh
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
gerçekse eğer helal olsun adama
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: focus porsche cayenne S
|
maşallah 86 yasındakı bırıne göre oldukca zekı
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: HDI @330nm
|
sanki bir yerde daha değişik versiyonunu görmüştüm, çok zekice
Aslında çaktırmadan bankaların rezil durumunu da görmüş olduk. Hakkaten bende müşteri temsilcisine bağlanamamaktan acaip şikayetciyim.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
Puhaha. 1 milyon dolar varsa ortada banka müdürü havlayarak terliklerini bile getirir adamın.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: BMW E34 5.20i
|
bende kopyalayıp bunu göndericem yapıkrediye 4 yıl önce hiç unutmam
koymuşlar müşteri hizmetlerine bi çömez işlem yapıyo daha doğrusu yapamıyo babam söyledi bazı şeyleri öyle işlemi halletti hava atıyo ben 4 senelik çalışanım babamdan cevap şu: ulan sen 4 senelik çalışansın ben 15 senelik kullanıcıyım kime hava atıyosun çömez kız: pardon ben işte şöyle demek istemedim böyle demek istemedim o zamanda kart ücreti yapıkredi gold kartın 6 ayda bir 55 lira felandı sanırım şirinlik olsun diye hala kart ücreti almıyorlar kredi faizi oldukça düşük normale göre limit yükseltme için hergün sms yolarlar yada ararlar sağolsunlar ama 444 lü numaralarına açıp küfretmek lazım |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: 3+1
|
86 yaşındaa.. yaşlı kurt. o yaşa gelinceye kadar kimbilir daha neler yapmıştır.. helal olsun.
__________________________________ MERCEDES bile namaz kılmıyo, RENAULT CLİO |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: M.B
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
sonuc ne olmus
__________________________________ Satılık RedREX |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: S54B32
|
gerçekse süper ötesi olmuş
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: 206 xt
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: CTR & Megane II Hb
|
amerikalının mektubunu hayırlı işler diye bitirmesi iyi bir detay olmuş
__________________________________ www.seslidusunuyorum.com "japonun karısı drift yapsın, türkün karısı trip atsın"
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: 98vts-00gtı-00vts-99gtı-?
|
şehir efsanesı degılse helal olsun
__________________________________ EN KÖTÜ GÜN BUGÜNSE BU GÜNDE FENERBAHÇE.. |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: 220-221
|
hakkaten bu bankaların telefonda bekletme huyu ne olacak adamı fitil ediyorlar
geçen gün iş bankası hesabımdan virman adı altında 45 tl kesmiş aradım 1 saate yakın telefonda bekletildim en son ciddiyetsiz bir açıklamayla yetinmek zorunda kaldım __________________________________ Satılık Kılcal Çiziği Bile Olmayan Garantili Blackberry Bold 9900
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Peugeot
|
arandıkça kazan var herhalde bankaların telefonunda
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Eshot
|
Bankacıda kesin çokta tın demiştir.
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Peugeot
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
helal valla
__________________________________ 34 TT 540, aynen öyle 540cid tt
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 16:12 ::::

heheh

Aslında çaktırmadan bankaların rezil durumunu da görmüş olduk. Hakkaten bende müşteri temsilcisine bağlanamamaktan acaip şikayetciyim.