|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: FD6
|
Haremdeki her cariyeye Venedik ten getirtilen laptopların
dağıtılmasıyla vuku bulabilecek hadise: -Padişah efendimiz konuşmaya katıldı. Padişah: son gelenler kimler web kameralarını açsınlar bakıyım Sofia: biz de sizi görebilecek miyiz haşmetbabları yoksa açmam kamerayı Padişah: ne haddine bre melun bu ne cüret -Cellat konuşmaya katıldı. -Sofia konuşmadan ayrıldı. -------------------------------------- Padişah: lan vezir bak yeni fotoğraf gönderiyom kabul et Vezir: padişahım ayıp oluyor ama göndermeyin artık böyle cariye fotoları Padişah: konuşma lan tırt, kameranı açsana lan Vezir: ... -------------------------------------- Padişah: slm kanka naber vezir : iyidir be hacı nolsun Padişah: yeni cariyeler gelmiş gördün mü taş taş Vezir : hehe Padişah: beni çağırıyolar hareme kib bye öptüm Vezir : beline kuvvet kanka -------------------------------------- Padişah: slm nbr tanışalım mı? Maria: kimsin? Padişah: padişah Maria çevrimdışı görünüyor... Padişah ileti: hareme gittim *hemen dönecek* -------------------------------------- Vezir: devletlum sırplar elçimizin kafasını kesmişler, forward ettiler napalım? Padişah: neymiş o bi gönder bakalım *kafa_kesme.jpg gönderildi* Padişah: feyk **** bu! Vezir: ney haşmetlum? Padişah: feyk **** feyk sahte yani bir daha beni böyle şey için meşgul etme Vezir: hmm ok -------------------------------------- -Aşçıbaşı konuşmaya katıldı Padişah: aşçıbaşı akşama hünkâr beğendi yap da beğeneyim Vezir: hehe ilahi padişahım. Aşçıbaşı: haha emredersünüz devletlum Padişah: zorla gülmeyin lan hadi ben kaçtım haa bu arada vezir facebookta yorum yaz lan bana -------------------------------------- -Constantin konuşmaya katıldı Constantin: yüce padişah sarayda benim cep telefonu kalmış ben burdan çaldırıyorum sen bi bakıver bakalım mesaj neyin gelmiş mi? Padişah: bre dürzü sen kimsin ki bana emir veriyorsun Constantin: şeyyy şu jestimi kabul ederseniz bi dostluk simgesi olarak.. *arka plan paylaşılıyor* *istanbulsince1453.jpg gönderildi* Padişah: Iphone muydu senin telefon? -------------------------------------- Padişah: ulaa vezir nası açılıyo bu? Vezir: verin mail adresinizi ve sifrenizi açıyıp efendim. Padişah: al bakalım. Vezir: (içinden) haha yedi keriz __________________________________ Galiba benzini Gucci’den, elektriği Armani’den, doğalgazı Burberry’den alıyoruz. Başka türlü hem bu kadar pahalı olmaz, hem bu kadar güzel giydirilmez !!! |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
-Cellat konuşmaya katıldı.
-Sofia konuşmadan ayrıldı Vezir: (içinden) haha yedi keriz ilk hacker
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 04'F22 s2000\\99 S14a
|
Padişah: slm kanka naber
vezir : iyidir be hacı nolsun Padişah: yeni cariyeler gelmiş gördün mü taş taş Vezir : hehe Padişah: beni çağırıyolar hareme kib bye öptüm Vezir : beline kuvvet kanka bu iimiş
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]() |
__________________________________ GTI-6
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: R 21 turbo, ''YBR 125 çalındı''
|
valla iyimis
paylasım icin tşkler
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: ......
|
ıyıymıs engin
))
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Müdürrr ebee alemsin nereden ßulursun ßunları..
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: M.B
|
baya güzelmiş..........
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
zuhaha iyiymiş
__________________________________ Satılık RedREX |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: D.1.6.i.e.
|
bence hiç hoş deil.aksine kınanması gereken bi durum.ecdadımız dalga konusu yapılmış resmen.
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: sedan eg coupe rex sir
|
bır anda padısah hıssettım kendımıı
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: SArocco
|
hahah çok iyi
![]() Yeni nesil padişah işte yakında olcak bunlardan ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Padişah: slm kanka naber
vezir : iyidir be hacı nolsun Padişah: Akşama roll var benim beygirleri iyi besleyin Vezir : hehe emredersiniz Kanka Padişah: ben kaçtim akşama hazir olsun Atlari timarlayin Vezir : Tamam haci bende geleyim rollde inerim ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
zamane hükümdarlığı
![]()
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: YAYA ture :)
|
bence hoş değil..acaba bu yapılanlar ATATÜRK için yapılsaydı sanırım burda kıyamet kopardı..
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: 2010 FD6 Mugen-RR
|
ahahah çok iyi ya
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
TechTurkey
Otomobil: Sıralı VI
|
herhangi bir padisahın ismi verilmismi ne alaka ? sacmalıyorsun bence burda padisah vezir yerine cumhurbaskanı basbakanda yazılır kral da yazılır durum komik kisiler degil
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |