arkadaşlar kız arkadaşım tekirdağ namık kemal üniversitesini kazandı fakat kalacak yer sorunu var.devlet yurdu da dolu bi özel yurt buldum akın apart kız öğrenci yurdu diye..nasıl bi yurttur bilgisi olan varsa çok sevinirim...
arkadaşlar kız arkadaşım tekirdağ namık kemal üniversitesini kazandı fakat kalacak yer sorunu var.devlet yurdu da dolu bi özel yurt buldum akın apart kız öğrenci yurdu diye..nasıl bi yurttur bilgisi olan varsa çok sevinirim...
walla benim kuzen namık kemal de okudu bitirdi.. dewllet yurdunda kalıodu..ona bi sorim bilgisi warsa dönerim tekrar
Merkez kampus mu ? Daha önce bir kaç kez gitmişttim. Genellikle müstaki yazlık olarak yeler var ve uygun fiyata veriliyor. Eğer yurt şartı yoksa bunlara bakmanızı öneririm.
devlet yurdunda misafir olarak kalabilir diye biliyorum bu sene bende namık kemali kazandım ancak gitmedim hangi kampüste olucak ona göre yer tavsiye edelim
kız arkadaşımın demesine göre sıraya ile alıyolarmış yani birisi gelmezse veya devlet yurtunda çıkarsa sıradaki kişiye haber veriyolarmış devlet yurtunda
devlet yurdu heleki tekirdağda çok zor iş, ekstra bir ayıcalığı yoksa
Mesela puanı yüksek, torpil, sınıf 1. si gibi
kardeşim orda hala bitiremedi bi turlu sorarım eve gelince nasıl biryermiş diye![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
kuzenimle görüştüm dewlet yurduna puanla alıolarmış..akın apart içinde iyi bi yurt diolar..her önüne gelen o yurtta kalamaz diolar..
teşekkr ederim herkese akın apartta yer kalmamş servis ile gidip gelecek bilgi veren arkadaşlarıma tekrar teşekkr ..![]()
servisle gidip gelmek birsure sonra sıkabilir evler ucuz biraz çevre edinince eve çıksınlar çok daha rahat ederler ortalama kiralar zaten 300-400 tl 2-3 kişi çıkarlar rahat rahat
en uzak mesafesi 15-20 dk zaten tekirdağda
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)