hahahah evet kronik hastalık orjinal vites topuzu eşşek kadar olduğundan hızlı vites atarken sıkıntı çıkarabiliyor bu yüzden topuzu söküyoruz mis:D
Printable View
adamın konusunun a. koydunuz 2 dakkada yatın uyuyun :D
astrayı hangi mantıkla 94ten sonra çirkinleştirdiler acaba:icon_wack
hem motor hem görüntü olarak hemde :) sanırım maliyet kaygısı yüzünden birde satış rakamları yüzünden olabilir belki bu benim tahminim :)
anlamadığım bir nokta var,
arabanın kaputu değişince veya çamurluğu değişince, hatta ön paneli değişince ( şaselerde, traveslerde taşıyıcılarda bir yamulma ve sıkıntı olmadığı sürece, sadece dış parçalardaki değişimden bahsediyorum ) ne fark ediyor arabada ?
iddia ediyorum, hele ki 94 GSI da, ön paneli ve çamurlukları değişmiş (orjinal) bir GSI, bu uvuzları hiç değişmemiş bir GSI dan daha "DÜZGÜN" durur.
şahsen ben arabamı satmasaydım kaporta boyaya girişirken ilk değiştireceğim yer ÖN PANEL olacaktı. ön panel, tampon demiri, gibi ön tarafı DÜZGÜN tutan bütün uvuzları değiştirecektim.
çocukça takıntılar gibi geliyor bana.
önden tıklamış olsun, paneli değişsin arabaya kattığı EKSİ yi hala kavramış değilim ? eski olup yamuk yumuk duracağına SIFIR olsun DÜMDÜZ dursun...
geçin bu saçma takıntıları arkadaşlar,
arkadaşım sana açık birşey söyliyim, o beyaz GSI benim bildiğim GSI ise, iddia ediyorum; eğer ırzına geçilmemişse ve şasesinde birşey yoksa ( bakıldığında anlaşılır zaten ) sahibindendeki birçok GSI dan aldıktan sonra çok daha memnun kalacağın bir GSI olur ;)
ben söyliyeceğimi söyledim :)
gerisi sana kalmış...
Arkadaşın Değişenden Kastı.Değiştiriyorlar Adi Parça Kullanıyorlar.Düzgün Toplamıyorlar,Müdahale Edilemez Hale Geliyor Diyor.Hani Haksızda Sayılmaz.Tabi Her Arabaya Müdahale Edilebilir.Ne Pert Denilen Arabalar Toplanıyor.Ancak Araba Toplama İşi Çok Masraflı Oluyor.Paran Biter Daha Araba Bitmemiş Olur :rolleyes:
Bence Bu Sebeplerden Dolayı.Israrla Değişeni Olmayan Bişeyler Arıyor.Düzgünü İçinde.Bir Arkadaşında Verdiği Linklerdede Görüldüğü Üzere 15bin'i Gözden Çıkartıcan :D
Yanlış Anlaşılma Olmasın.Bi Bakarsınız 12-13binliklerle 15binlik Hemen Hemen Aynı Olur.Adamın Paraya İhtiyacı Vardır Fiyatı Aşağı Çeker.Ben Aracımı Aldığım Zaman 2bin Lira Piyasadan Aşağı Almıştım.Ucuza Aldım Diye Yıkık Bir Araba Değildi.Aksine Bi Kaç Parça Boya Dışında Orjinaldi.Kazası Yoktu.Yürüyeni Çok İyiydi.Halen İyi :D
Piyasadan Aşağı Alma Sebebimse O Bahsettiğim Bi Kaç Parça Boya İdi.
Bizim Kayseride Azcık Bi Boya Olsa Dahi Fiyat Düşüyor.Bende Bunu Anlayamıyorum Yıllardır :rolleyes:
Arabanın Boyası Bitmiş.Astar Çıkmış Ortaya,Boyatmıyor Adam.Neymiş Orjinalliği Bozulurmuş :D Sıç.yım Öyle Orjinal Arabaya :D
Neyse Seçim Senin İyi Düşün.Bak,Sağa Sola Göster.Aceleye Getirme Sabırla Bekle.Öyle Al.Çünkü Bütçelerimiz Ortada :icon_tup:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...stra-gsi/detay
bu araba hakkında bilgin var mı, işe yaramaz mı?
teşekkürler :)