|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
Bora arkadaşımız ile (BoraRS) dün akşam ıslanmak için sabahtan plan yaptık
anlaştıgımız saatte boranın teknesinin bulundugu iskelede buluştuk keyifli sohbet ler ve zarganaya ipek atıp yavaş yavaş moda da ki meramıza gittik orda bir 30 dakika kadar ben farklı yerde bora da benden 200 metre kadar uzakta arandık maalesef 20 25 cm boyutlarında kefal harici ben başka birşey görmedim kefallare de orda olta atmışlar ekmek ile yemlemişler kefaller ufak lardı ve bir sürüydüler zaten oltacılarla papaz oluyordum az kaldı adamlar inat ettiler oltayı cekmemek için bende misinayı suda gördüm üzerlerinden gectim inat dagıttım hepsini ![]() ![]() su burda çok bulanıktı ve cok dalgalıydı ahmet geldi (ikizim) bizi topladı ve öteki meramıza dogru yola cıktık orda da ben suda 25 30 dakika kadar durdum hiç kuyruk görmedim ahmete seslendim geldi beni aldı boraya yakın beklemeye başladık bora bize levrek var deyince biraz uzaklaştık işaretini bekledik iki sürüye denk gelmiş nasipte bu varmış ![]() güsel ve keyifli birkaç saat gecirdik maksat muhabbet ve ıslanmak zaten Bu avdaki tekne şöför lüğünü ahmet yaptı ![]() Son hazırlıklar ![]() ![]() Boranın vurduğu 650gr gelen levrek ![]() ![]() Güneşi denizde batırdık
__________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: White Rs @ New Kangoo
|
İyi eğlenmişsiniz brolar
![]() Levreğin akıbeti nooldu
__________________________________ Piston Garage |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
Levrek benim dolapta temizlendi duruyor aga
bugune mırlan ım var 2 kg lik onu yapıyor şimdi ahmet levrek yarına nasipse
__________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: White Rs @ New Kangoo
|
Dün anlattı Bora çok keyif almış
![]() Kıyafetler pek sexi yahu __________________________________ Piston Garage |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
Abi maksat muhabbet zaten
esas uzun olta lüfer avına gidicez sen şamatayı ozaman gör
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: s2000
|
Yaw bu elbiseyi giydimi acayip darlanıyorum kanka. Hele hele havalar soğudumu o soğuk havada elbiseyi ıslatıp giymek yok mu
![]() Bu arada resimler güzel çıkmış. Levreği bir de ezerken çek kanka. Görmek istiyorum nasıl eziyorsun
__________________________________ good friends are like butt cheeks, shit may tear them apart... but they always come back together... |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
Ahmet yemin ediyorum bu şapka sana 10 numara oldu
__________________________________ good friends are like butt cheeks, shit may tear them apart... but they always come back together... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
TechTurkey
Otomobil: .......
|
güzelcede böle atraksionlar oluomu minik?
__________________________________ Her Lafa vericek bi cevabım yok,olsada asaletimden değil seni sallamadığımdan susarım. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
Oluyor tolga
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
kanka inan bukadar yakışan başka adam bulamassın o şapkayı hediye dicek
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Yok
|
çok güzel ve eğlenceli geçmiş gerçekten tutulup yenilen balığında tadı paha biçilmez cinsten oluyor
afiyet olsun..
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
muhtesem ya denizin yeri apayrı zevk budur bravo
__________________________________ Hayat ne garip dimi.? Konuşan odunlar, yürüyen kaşarlar falanlar filanlar.. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
Kankalar bu da benden gelsin. Kardeşlerim zarganaya olta atarken.
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: sedan eg coupe rex sir
|
lufer yok galıba bu sene kumburgazda bogazdan nadır gecıs yaptılar fazla zarganada yoktu hatta gormedım gıbı bır sey
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
Bu da geçen Marmara ve Karadenizde karışık vurduğum levreklerin defnedilmesi ile ilgili fotoroman
![]() Öncelikle levreklerimizi bir güzel temizleyip yıkıyoruz. ![]() Sonra hakiki deniz levreklerimizi özel sosumuzla soslayıp aluminyum folyoya hava almayacak şekilde tek tek sarıyoruz. Aluminyum folyonun espirisi, balık yağını ve tüm suyunu içeride saklaması ve etinin kurumaması. ![]() Evet soframız hazır ;![]() Levreklerimiz afiyetle defnedilmiştir ![]()
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
Maşallah maşallah fantaziye bak bizde hayal kuruyoruz
Ahmet sarosa gidicez sarosa
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Z16LET
|
Allah muhabbetinizi arttırsın Güzel ekşınlar bunlar
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: e70 x5
|
iiieeeeyyyt goccum benem hadı sıze rast gelee
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
|
kanka şu sofradaki öncesi ve sonrası olayına vede balık sofraya geldigindeki levreklerin sessizligi filminin başlamasına hasta oluyorum ![]() ![]() afiyet olsun bende defnedicem gecen günkünü ama yanına bir iki tane daha alayım dyorum pazar kumburgazdayım inşallah __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |