Vodafondan aldim
Printable View
Vodafondan aldim
vadafone ayda faturan artı 65 tl ile veriyodu kampanyası var
Avea şubesine sordum 2011 de kampanya yapabiliriz dediler.
Onu bekliyeceğim.
sonunda aldım dogubank forever :D
gelıcegı yok bunun beklemeyın bosuna ne tarıh var ne bısey tanıdık olmasına ragmen alamadık ya ne dıyım :D
Ufak bir önerim olucak alıcak arkadaşlara ben ilk cıktıgı zaman peşin olarak almak istedim fakat bayinin müdürü tanıdıgım oldugu halde vermedıler kontratlı olarak verıyoruz denildi arkadaşla samimi oldugum için küçük bi fikir verdi ben cihazı kontratlı olarak aldım orta paket 1 ay boyunca dk ları ve 4 gb ınternetı kullandım sonra kontratı iptal ettirmek istediğimi belirtip fiyat istedim ve 1640 lira fiyat çıkardılar bu gayet uygun geldi bana şu anki piyasaya bakarsak.ödeyip iptal ettim hem şu anki fiyatından ucuza geldi hemde beklememiş oldum...cihaz gelince yine aynı muhabbeti yaparlarsa alıcaklara küçük bir fikir olsun
İzmir-Karşıyaka avea bayilerine gelmiş...Şok fiyatmış... 2350 tl peşin para dediler.Hakikaten şok fiyat ......
1950/12 taksıt buldm ama beklıyorum bı sure daha beyaz alıyım en azından dıorm
6 gundur kıbrıs'daydım. K-turkcell'de 1597 TL'ye 16 gb olanı heryerde var. İlgilenenlere duyurulur, üstelik simkilitsiz.
bu nasıl iştir anlamadım burdan almak isteyenler telefon bulamıyo iphone 4 4.1 versiyon olanlarda unlock yapamıyo