Saol kankacım :) bakmaya girdik aldık çıktık :D
Paket benim için çok ideal. 6 yılda Aylık ortalama görüşmemi hesapladık Turkcell İşlem Merkezinde 400 küsür dakika çıktı. O yüzden bu paket benim için biçilmiş kaftan :D
Printable View
hayırlı olsun koray bey :)
:)hayırlı olsun kuroybey.
koray başka kampanya seçenekleri varmı
Mersüüüü :D
Abi ben Z.burnuna hasta ziyaretine girdim yoldan denk geldi işlem merkezi.
Çocuk abi sana kıyak yapalım dedi beni böyle bi pakete aldı normalde 155 Tl x 24 ay paketine giriyo benimki.
Paket fiyatları burda mevcut. Normalde zaten paket fiyatına yakın bi fatura ödediğim için çok uyguna geldi bana telefon.
http://www.turkcell.com.tr/bireysel/...Phonepaketleri
Bu paketten almak isteyen varsa Zeytinburnu 58.Bulvar caddesi No:36 Zeytinburnu. Bana tamamen denk geldi burası teyzeme hasta ziyaretine gitmişken.
ben yarın bizim burdaki turkcell in başına ekşirim boyle bişey varmış diye :D
cekis sorunu vs vardi kullanicilardan yorum alsak?
turkiyede problem olmaz ki zaten ufak bi bant veya kılıfla yurt dışında bile sorun çozumlenebiliyor
hayırlı olsun koraycım,
bende bugün mini paket olarak iphone4 16 gb aldım, salı ve pazar (pazar günleri kiminle konuşacaksam :D) bedava konuşma, 1 GB da internet, benim kendi kullandığım tarifem kamu her yöne 1200 dk olunca (bozmak istemedim, diğer paketlere gerek duymadım.)
Çekim sorunu felanda yok arkadaşlar, en azından şimdilik ki öğlen 2 den beri 45 dk konuşmam oldu, herhangi bir sorunla karşılaşmadım...
bende bugun aldim kontratsiz olarak 1560tl idi sanirsam. Cekme problemiyle hic karsilasmadim, kilifla kullaniyorum
Çekme problemı olmamasına sevındım :) Bi bulabılırsem bende alıcam ama ne telefonmus ak yok hıc bı yerde :D