şimdi son sorum :S
sizce haremde inip kartal pendil dolmuşuna binip yeni sahra duragındamı ineyim yoksa taksim meydana mı gideyim ?
Printable View
şimdi son sorum :S
sizce haremde inip kartal pendil dolmuşuna binip yeni sahra duragındamı ineyim yoksa taksim meydana mı gideyim ?
burhan taksim nere sabiha gökçen nere :D birisi avrupa nın göbeğinde diğeri anadoluda ve uzak kesiminde.. konya yı bilmiyorum ki sana örnek vereyim :D
ben şimdi ozman haremde iniyoruuum kartal pendin ne dek geldi binip e5 den yeni sahraya gidiyorum ordan havaşa atlayıp sabihaya sonrada ver elini konya oh ya :D
Bak Havaş bile benim dediğimi demiş :D
Harem'de iniyorsun, harem-gebze minibüslerine biniyorsun kasap styla şöföre diyorsun ki beni YANİSAHRA köprüsünde indiriyorsun, indiğin yerde merdivenlerden parka giriyor ve sola dogru yürüyorsun, orda taksi duragı görüceksin taksi duragının 2-3 bina yanında kocaman yer havaş..Nokta tarif yapıyorum kaç adım atıcanıda hesaplıyım mı :D
yanlız bi hatırlatmada bulunayım havaşın saatlerini kesinlikle uydurman gerek çünkü çok sakat zamanlarda kalkıyo hele ki sabiha gokcen'e gidenler .
En ucuzu şu haremde inin.Üsküdar kadiköy dolmuşuna binin kadıköyden e10 kodlu otobüse binin sabiha gökçen in kapısında inin.