yawas yawas gel 2 saat sonra gel:=) bılecık tarafı artık cıft serıt ama gece cok kamyon olur dıkkatlı ol:)
Printable View
yawas yawas gel 2 saat sonra gel:=) bılecık tarafı artık cıft serıt ama gece cok kamyon olur dıkkatlı ol:)
4 mu? :D
cem bu bellı olmaz
:D
valla biraz zor ama istedigi saatte gitsinde allahın izniyle sag salım gitsin hız iyi bişey degildir.
...
afyon antalya 220 km 1.5-2 saat çeker...o saatten sonra adapazarına max hiç durmadan gidersen yollar çok düzgün 3.5-4 satte varırsın...yok dururum diyorsan 30 dk ekle üstüne...
en temiz yol burdur-ısparta-afyon...burdur ısparta arası 25km gibidir...zaten afyon düzlükleri kafayı yedirrir adama...
mutlaka gece çıkın yola bitane bile kontrol yada polis görmezsiniz...
antalya-istanbul avrupa yakası 750km, anadolu 725...istanbula anadoluya 6 satte giriyorum...clio benzinli...bikerede molam var 15 dklık...
bu arada ben geçen hafta gittim :)
Yorum yapan arkadaşlar çok teşekkür ederim hepinize :) Yollar güzel sayılır araba 6cm yerde olmasa dahada iyi olacaktı ama buna şükür :) 6 saat civarı falan sürdü yol özellikle bözüyükten soraki yol korknç güzel heryer öyle olsada 5 saatte gelsek keşke :D
Antalyadan çıktıktan sonra kepezde normal git virajlar başladıktan sonra oturt :D
Bucak düzlüğü güzeldir ama gezici radar var füme r19 ;)
Bucaktan sonra yollar yenilendi basılmaya müsait.
Burdur rampalarına dikkat et yeter...
İyi yolculuklar..:)
otostop çeke çeke git cemcim :D :D
Utku bende seni seviyorum :D