|
|
#1 | |||
![]() |
Bilgisayarin Ağ ile bi sorunu oldumu Direk Saçlarim dikiliyor tepeye.
Leptop'tan Wlan ile internete bağlanmak istiyorum buluyor şifreyi giriyorum ama sağ tarafta sinyal gücünün orda sari bi ünlem işareti var (!) ve İnternet sayfasini acmiyor az once hiç bi sorun yoktu nete girebiliyordum birden bire gitti |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Jetta MKV
|
Modeme girip Restart Router falan yap ya da Setup kısmından tekrar yapılandır , ya da ondan önce Modemin elektriğini kes sonra tekrar tak.Bunlar olmuyorsa ADSL'den kaynaklanan bir sorundur
![]() Bir çok kez yaşadım ordan biliyorum
__________________________________ Remapped by Ecufast |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Yok
|
sınırli internet bağlantı güvenli değil ıvır zıvırı çıkıyor bendede oluyor ama dışarıda wireless ile bağlandığında çekim zayıfsa oluyor kapat aç yapıyorum daha çok buluyor sinyali
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: volvo s40, coming soon
|
selamlar.modemi kapat ac olmazsa pcindeki ag erisimindeki baglı oldugu modemi sil tekrar dene gene olmazsa modeme restart at duzelir kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Modemi yeniden başlattim masaüstünden Sorun yok giriyorum Ordan yaziyorum zaten daha 15 dk once nete girebiliyordum diğer dizüstündede ayni sorun vardi naptim ama nasil yaptim hatirlamiyorum :S
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
TechTurkey
Otomobil: www.Sancom.com.tr
|
Sifreye dikkat et sifreyi hatali giriyor olabilirsin ...
__________________________________ http://www.techturkey.com/forummisc/imza.gif http://img242.imageshack.us/img242/9...nleriimzaa.jpg |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
yok ya şifreyide değiştirdim hatta
|
|
|
|