tamam tesekkur ederım bı arastıralım bakalım
Printable View
tamam tesekkur ederım bı arastıralım bakalım
wifi den pcne bağlanıp pcnin hdd sini görebilirsin e oradan oynatabilirsin filmlerini ps3 üzerinden
bunu denedım Lan dan bagladım dırek ama fılmlerı oynatırken donuo goruntu takılma yapıyor ...
Ayrıca arkadaslar bugun bı ps3 oyun satan bı yere gıttım usb jaılbreak var 120 lira dedı cıhaza daha sonra oyunlar ıcın 10 lira ıstıyor ıstedıgınız kadar oyun atabılıyor ıcıne harıcı hdd varsa onada tum oyunları atabılırım dedı ... ps3 u de cozmusler yanı sureklı oyun almaya gerek olmadıgını soledı usb gırısınden bı cıhaz takıyor butun hepsı bu garantı vs etkılenmez dedı sonucta vıda bıle acmıyosun dedı bu sekılde bı onerı sundu bana mantıklı geldı bole bısı kullanan duyan arkadas var mı acaba ?
kendısı dukkandakı cıhazlarda kullanıyo bıraz gosterdı herhangı bı sorun gormedım pes2011 fifa2011 10 ar lıradan atıcam dedı ben gecen hafta bır guncelleme yaptım o bana paranı ayarla gel sorunsuz kullanırsın dedı ıstedıgın oyun 10 lira dedı cıhazada 120 dedı
http://www.slashgear.com/sony-block-...3-42-07100940/
Burada dediği gibi 3.42 ile Sony usb üzerinden yapılan bu hack olayını engelledi. Sen versiyonunu kontrol et. Elemanda farklı bir yöntem yok ise versiyonun eğer 3.42 ise mağlesef şu an için başka bir yol yok.