geçmiş olsun sağ sağlim dönmen yeter :) parmakta hallolur aksatmamak lazım. Bakalım biz ne yapıcaz :D
Printable View
geçmiş olsun sağ sağlim dönmen yeter :) parmakta hallolur aksatmamak lazım. Bakalım biz ne yapıcaz :D
Hoşgeldin ve geçmiş olsun :)
hoşgeldin ya seydi
hoşgeldin. geçmiş olsun parmaktaki sıkıntı neden kaynaklanıyor darbeden dolayımı ? ihmal etmemek lazım
vaay ne çabuk yaw zaman su gibi akıp geçiyor :) hoşgeldin, başarılar
ranthor hoşgeldn
hoşgeldın hayatın onemlı bı bolumunu gerıde bırakmıssın
abi hosgeldinde neden bu kadar unutmak istiyorsun askerlik anılarını cokmu kötü?parmağa noldu geçmiş olsun..
hoşgeldin başkan
Hoşgeldın Ozan.Geçmiş olsun tekrardan.Bundan sonra kafan rahat herşey daha güzel olur.
gecmıs olsun hosgeldınız.
hoşgeldin,geçmiş olsun inşallah parmağın en kısa zamanda düzelir.
Hoşgeldiniz hayatinizdan önemli bi zamani cıkartiniz artik iş hayatimi başliyacak ?
hoş geldin ozan geçmiş olsun.daha az kilit daha az ban :D
ozan abi hoşgeldin geçmiş olsun inşallah kısa dönemde sivile adapte olup unutursun
siteden 3-5 kişiyi banlıya banlıya alışırsın sen :D
yok ya hevesim yok öyle şeylere, ben çok kişiyi banlamadım ki, çok konu kitledim.
Mıntıkada düşüp parmağımı sakatladım, ameliyat filan geçirdim. Fizyoterapiye gidemedim, ağır işe devam ettim. Neyse hayat devam ediyor.
Herşey insanlar için
hmm araba bozuk galiba lan:D
Yağı filan değişsin actiona devam
hosgeldın genc :D
benim de debriyaj kaçırıyor ama
hem kel hem inşaatçı hem de şişmanım
bu - lerime rağmen her zaman rolling duellesona varım sana karşı!
hos geldın gecmıs olsun :)
Goktug sen de ben de Clio nicki kurbanıyız :D
hoşgeldin geçmiş olsun...
abi valla cliodan sonra 3. araba ama
nick baki kaldı:D
welcome back :)
Hoşgeldin geçmiş olsun:)
kel inşaatçı arkadaşım seninle vtec altı dener burda video ekler altında seninle kavga ederim
hoşgeldin geçmiş olsun..
hoşgeldin.geçmiş olsun
kazasız belasız geçmiş hadi bakalım darısı gitmeyenlerin başına...
Hoşgeldin,
Her ne kadar döndüğün gün "bir daha anmam bu süreyi" desen de sivil hayatın derdi stresi içine girdiğinde arıyorsun...
En azından ben arada "keşke askerde olsam, tek derdim 12-2 veya 2-4 nöbeti denk gelmesindi" demeye başladım..
hadi gecmış olsun hoşgeldin...
Hoşgeldin ozan :)
Hoşgeldin.
geçmiş olsun...
Geçmiş olsun :)
geçmiş olsun hoş geldin
geçmiş olsun :)
hoş geldin geçmiş olsun ..................