|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: grande punto
|
10 yıldır kendi yaptığı suyla çalışan otomobili kullanıyor.
Erzurum'un Uzundere ilçesine bağlı Gölbaşı köyünde yaşayan 45 yaşındaki Mustafa Karasungur 10 yıl önce yaptığı suyla çalışan otomobili ile 60 bin kilometre yol katetti. Uzundere İlçesinde 30 yıldır elektironik işiyle uğraşan evli 4 çocuk babası Karasungur, üzerine 'H2O Küresel ısınmaya son' yazdığı otomobilin iki deposu bulunuyor. Bu depolardan birine LPG diğerine de su doldurduğunu söyleyen Mustafa Karasungur, "10 yıl önce yüzde 40'ı su ile çalışan otomobilimi kullanıyorum. Bugüne kadar 'tık' demedi. Hatta performansını artırdı. Rampayı keçi gibi tırmanıyor. Başbakanımız yardım elini uzatırsa yüzde 100'ü su ile çalışan otomobili de yaparım" dedi. DHA Vallahi helal olsun adama
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: AE86
|
Nitelikli yalancılık bu olsa gerek.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: loading
|
bu adamı kaçırırlar
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: ..... 53DN637 ..... Renault Clio Williams
|
Nitelikli yalancılık yok.Zamanında tv de haberlere çıktı adam.Kamera karşısında icadının kabaca nasıl çalıştığını anlatıp gerçekten su yaktığını kanıtlamıştı.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 106 gti
|
adam istese %100 suylada çalıştırır fakat yerler adamı
zaten demiş yardım eli uzatılırsa diye
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
yaw adam methanol+su basacağına lpg+ su basmış
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: 2012 1.3 Mjet Linea..
|
yaplamıyacak bir şey yok
seramikden motor üretmişlerdi sürtünme sıfır olduğu için çok az bir yakıt harcıyordu mesela sonra adam kayboldu.. __________________________________ Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
|
0 sürtünme mi? |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: KALAS
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
TechWorks
|
Keiichi gibi tirmaniyor rampalari. Suyla calisan demis lpg yazmislar basbakan yardim etsin %100 su demis parayi basinca mi aklina gelicek? Projelerim var deseydi bari
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
Pazarlama işi akıldan ziyade beceri ister.Bugün okuyan okumayan herkes birşeyler pazarlayabilir.Ancak icad yapamaz. Bu konuyu burda tartışacak değilim.Yapamıyorsan bari karalama.Sırf bu zihniyet yüzünden ilerleyemiyoruz zaten. |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Megane 3 DCi 140 ps
|
suyu hidrojen ve oksijen olarak elementlerine ayrıştırıyormuş ama bunu hangi cihazla yapıyor ben fotoğraftan bişey anlamadım..
__________________________________ kervan ters dönünce uyuz eşek başa geçer...
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Astra Coupe 2.0T
|
su nasıl yanacak %100 su ?
nasıl çalışacak o motor ? __________________________________ Turbo Engine Astra Bertone Coupe Turbo [Stage 1] Powered by Opel Tech Service |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: 106 gti
|
arkadaşım o olayı pazarlamak biraz gt ister şu ortamda..bunu yapmasında çok birşey yok eminim ki sitemizden de bunu yapabilecek beceriye bilgiye sahip arkadaşlar vardır..fakat olay bunun piyasa sürülmesi..çok zor şu an için piyasaya sürdürmezler
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
|
acaba ilerleyemememizin nedeni gerçekci olup olmayacak şeyin peşinde koşmayan benim zihniyetim mi yoksa lan biz her haltı yaparız da fırsat vermiyorlar zihniyetinde düşünenler mi? Son Düzenleyen ilkerrrrr; 24-09-2010 12:29. |
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
beyler adama sorsanız hidrojen ne onu bile bilmezken suyu moleküllerine ayırıp lpg ile birlikte yanmasını sağlayacak sistem icad etmesinden bahsediyoruz farkındaysanız
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
bu adamın tv de haberlere çıktığında izleyeniniz varmı aranızda ?
önce tv de anlattıklarını dinleyin sözde sistemi bi görün sonra burada yorum yapım bıraksanız atom uda moleküllerine ayırır bu ariel atom diye satar
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |