bir şey aklıma takıldı sormak istedim babamın tamir atolyesinde'idim bu gun bi araba vardı onIa ugrasıyorlardı araç renaultun safrane diye daha eveI duymadıgım bir modeIi otomatik bir araç bu adam tamirci babamın arkadası arabayı yeni almıs yeni motor yapmıs arıza yapmıs yeniden babamın yanına gelmiş eskı kuIagı kesiklerden yasIı bı usta oldugu ıcın ona getirmiş arabanın agrızası su yağ ölçme cubugunu cekdigin zaman fosur fosur yag dumanı cıkıyo sankı araba yanıyo hani cayı demlersinizde semaverinden buhar ufIerya aynen oyLe kapatıp acınca tekrar sıkısma yapıyo pufffss dıye fırlıyo bırden acınca birde eksozdanda su atıyo asıl sorunsa sesde iticiILerden sıkır sıkır ses geıiyo fena vuruyor araba tüplü düz 6 silindir sanırsam aracın yeni motor yapılmıs ama galiba ya jonta yanık yada blogda patlak var yada babamın arkası dedi bu arabada bi özelik varmıs fordalardada var bu dedi:S:S:S arabanın ust kapagının ordan bi boru cıkmıs taa aşşa karteIe gidiyo yag sogutuyomus o boru tam ne oldugunu cozemedim yada o boru tıkalı ondan bu duman geliyo dediIer araba yagda eksiItmıyormus bu arada :S kafama takıldı o yag sogutucu dedikleri seyi iık defa duydum fordlardalda varmıs bu yag sogutucu zımbırtısının tam adı ve nasıl işIedigini biris anlata biIirmi bide bu renaut safrane nasıI araçdı ? 2.5 otomatik (( benden demesi bi ara eIinize denk GElirse deneyinhele birde otomatikse l roketlemek cok farklı bişey m.gokcek bulvarını birbirne kattım D ankara ivedik osb de
)) her neyse sorularımın cevaplarını merak ediyorum sımdıden cevaplayacak arkadasara tskIer
![]()