Biri Instagram'da aracın Erbil'den Türkiye'ye tune için geldiğini, sonra gümrüğe bırakıldığını yazmış. İyi teklif verdiler herhalde. :D
TikTok - Make Your Day
Printable View
Biri Instagram'da aracın Erbil'den Türkiye'ye tune için geldiğini, sonra gümrüğe bırakıldığını yazmış. İyi teklif verdiler herhalde. :D
TikTok - Make Your Day
@bedirnismo yazmış zaten. görmedim kb.
En aşağı 3 milyona gider.
İşte bunlar hep hızlı ve öfkeli filminin yan etkileri :)
Düşünen varsa fındık motor olmayan bi Mustang'da düşmüş ihaleye;
E-İhale | Ticaret Bakanlığı
düşünen varsa carvertical'den de sorgulayabilir, onun yerine minik bi ip ucu da ekleyeyim alta;
Attention Required! | Cloudflare
Supra motorsuz olduğu için ihale bitimi %300 gibi bir vergi ödemesi gerekiyor gibi yorumlar gördüm. Birde kaçaktan yakalanmış diye yazmışlar.
Eveeettt yine bir entrika ile karşınızdayım
Niyetlenmiş olduğum golf Variant bir araba vardı ihalede hatta belki burayada atmışımdır neyse işte o arabayı alamadık ama bir baktımki araba ihaleden çıktıktan sonra ne hikmetse sarı siteye düşmüş ve 100.000km gençleşmiş :D
Just a moment...
Tam kansız bunlar
Supra ihaleden kaldırılmış gözükmüyor
Bende çıkıyorç Teklif sayacıda geri saymaya devam ediyor.
İlan bende halen çıkıyor. Fakat iptal edildiğine ve eski sahibinin geri aldığına dair haberler gördüm.
Supra bende konu kilit lütfen :) :) :)
İhaleden çekildi ya herkes ben aldım diye konuşuyor
Ne güzel İstanbul be ...
Bi ara gümrüğe bir Evo 7 veya 8 düşmüştü ve araba ihaleye çıktığında teklif vermeye açılacağı sırada araba ihaleden kalkmıştı sonradan ne hikmetse sonuçlanan ihalelerde satış gerçekleşti şeklinde belirtilmişti belki bundada öyle bir durum olmuş olabilir ama hala bende ihalede gözüküyor Supra teklif vermeye 1 gün 1 saat kaldı şeklinde geri sayıyor
İPTAL EDİLDİ
yazıyor
denklem çok basit değil mi,araç ırak plakaydı türk plakaya çevirmek için motorsuz bi şekilde gümrüğe bırakıldı,
gümrüğe bırakan sahibi teklifi verip aracını alacaktı ama baktı gördü ondan yüksek teklif veren var aracını gümrükten geri aldı:)
Eskiden bu gümrükte kalan araçlar ihaleye düşene kadar aylar geçiyordu. Bu işi hızlandırdılar mı anlamadım. Misal bu iptal olan ihaledeki Supra ne zaman bırakıldı gümrüğe acaba?
Bildiğim kadarı ile gümrüğe giren her mal devlet envanterine işlendikten sonra geri alınamaz. O yüzden geri alma değil ama bedelleme olarak uyandırdılarsa memurları daha yüksek bedelden girilebilir tekrar ihaleye.