User Tag List

Sayfa 69/209 İlkİlk ... 1959676869707179119169 ... SonSon
3961 sonuçtan 1.293 ile 1.311 arası

Konu: Tasiş güzelleri

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı merttepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi sen niye attığın çapayı geri çekemiyorsun, ben yanlış bir açıklamamı yaptım, yanlış bildiğim birşeymi var? herzaman yanlış bilgim varsa doğrusunu öğrenmeye açığım, pardond erim ben yanlış biliyormuşum yanlış anlamışım derim. iddaa etmem. bak vikipedi da daha derin anlatmış diye link koydum, vikipedia dan öğrenmişim bilgisi yapıyorsun. klasik olacak ama sen beni tanımıyorsun sanırım, kulaktan dolma değilim ben ben anladım ama seni.
    olayı 'sen beni tanımıyorsun galiba?' dediğin için yazıyorum:

sen beni o 'çok iyi' tanıdığın linklerini konu yaptığın Mehmet Taşanyürek abime bir sorsana, haa bir de bu herifin BMW ile ne alakası var diye de sormayı ihmal etme...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

merttepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pardon da artık saçmalamaya başladın, limited edition lafını konuya sokan sensin! limited edition değilse para etmez imalarını yapan da sensin... adam seni o kadar önemsemiş ki, limited edition olmayan 10.000 e30 dan birini 171.000 tl verip almış, bu da sana dert olmuş.. boş ver her şeyi dert etme kendine...

tekrar okur yazar olduğunu düşünmek isteyerek yazıyorum 'az üretilen araçlar, en sevsen de alsan da alamasan da, limited editon yazsa da yazmasa da' nadirdir, çoğu klasik özelliği taşır ya da ileride taşıyacaktır, fiyatları da pahalıdır... daha nasıl anlatmam lazım o kıt olmayan beynine?

bu arada hayatımda tek kazığı porcheden yemişimdir, onu haricinde çok şükür otomobil bilgim bana yeter kazıklanmamak için...
    ya mesajların birinde geçmiş o laf ben sokamadım ki
    bende yazdım düzelteyim diye.
    bu cabrio m3 özel değildir gibi birşeymi dedim ben herhangi bir mesajımda, sadece limited değildir dedim. Ne limited mış arkadaş. bana limited edition derside verdin, arabadan anlamazda dedin, renocu hayal kırklıklığıda dedin, anaaa ne anlattın be abi böyle boş boş. neyse çok gereksiz meşguliyet oldu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olayı 'sen beni tanımıyorsun galiba?' dediğin için yazıyorum:

sen beni o 'çok iyi' tanıdığın linklerini konu yaptığın Mehmet Taşanyürek abime bir sorsana, haa bir de bu herifin BMW ile ne alakası var diye de sormayı ihmal etme...
    ben mehmet abinin hangi linkini konu yaptım? sen beni mehmet abiye sor, selam da söyle.

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Bu bağlamda benim 207'de limited edition'dı plaketi ile ama 20 sene saklasam para etmezdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben mehmet abinin hangi linkini konu yaptım? sen beni mehmet abiye sor, selam da söyle.
    http://www.techturkey.com/forum/sohb...tml?highlight=

bunu sen yaptın yani?

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Milletin parası amma dert olmuş böyle. Sana göre değersizdir , adama göre değerlidir , belki bir çocukluk anısı vardır , belki içinde kalmıştır zamanında sahip olamamıştır, belki başka bir anı kim bilebilir ? Adam istedikten sonra parası varsa sahip olur kime ne ki ? Param olduktan sonra paranın satın alabileceği her şeyi alırım istedikten sonra bana göre insanların gözündeki değeri de umrumda olmaz o malın. Bu aynı bir tabloya 100 bin dolarlar veren bir sanat severle , sokakta ki ak bi yağlı boya kağıt parçasına bu parayı verenin aklını s.. diyen zihniyetle aynı şey.

OMTechJr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğer 98 yıllık bir firma olan BMW, S14 isimli başka hiç bir Bmw'de kullanmadığı ve üretim tarihinden sonrada kullanmamış olduğu, döneminde litre başına en çok beygir düşen, dünyanın en kaliteli pilotlarının elinde yıllarca ödüller kovalamış bir kasayı (chasis balance olarak) hemde cabrio olarak, hemde en nadir yıllardan biri olan 89 modelini, hemde 76.8 milyon nüfuslu, elini sallasan zengine çarpan bir ülkede (maddi imkanlar dahilinde ise) 171bin TL'ye almamak yada plaketi yok diye Limited Edition saymamak mantıksızlıktır. Bunu göremeyen zihinler "bence" asıl kıt zihinlerdir. Ne arabaların ne fiyatlara satıldığını görmesek yada Almanya gibi bu işin ana vatanı olan bir ülkede yaşasak nispî olarak makul görürüm yazılanları.

171 bin TL meselesine gelirsek ; Bir aracı ne olursa olsun alacağım dedikten sonra hele ki En-Ka gibi bir firmada arkanızda ise alırsınız zaten. İhale videosunda izlediğim kadarıyla da alıcıya oyun oynanmış. Amaçsızca boş yere, vuranlar olmuş fiyata. Aynı ederde ki muadil bir ev ada arsa ihalesi maksimum 10'a katlar 90 binlerde biterdi. Satıcı ve satış heyeti tarafından da psikolojik sınırında geçilmiş olması gerekirdi. 170 bin TL ise tam olarak bu araç için sınırdı ve 171 bin TL'ye ihale edilmiş oldu.

Alana hayırlı uğurlu olsun binecekse kazasız belasız günlerde, saklayacaksa da aracın hakettiği şekilde saklar inşallah.

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu limited mimited, dünyada 786 adet üretilmiş bir araç , hele ki çok hayrını olan bir araç , limited editiondur. Boşa laf salatası yapma Merttepe.. Konumuz bu arabanın üzerinde olması gereken yada olmayan bir plaket değil. Konumuz, özel bir arabaya 171.000 TL verilmesidir. Adam parayı basmış, arabayı almış. Bundan sonrasına hayırlı olsun demek düşer bize.

Ayrıca Kendinden 13 yaş büyük biri ile konuşma üslubun da hiç hoş olmamış.

ps: Konuyu tipik "avukatı mısın Ghibli06'nın?" gibi yerlere de çekmeye kalkmayın , şimdiden yazayım, evet Avukatıyım , dostuyum , kardeşiyim.

clioGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    inşallah orjinaline sadık kalarak güzelce toplanır güzelce saklanır yada kullanılır. başka diyebileceğim bir söz yok benim şahsen. vermiş parasını almış adam
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu bağlamda benim 207'de limited edition'dı plaketi ile ama 20 sene saklasam para etmezdi
    sulandırma

m3 var m3 var

şaka biryana Mert'de haksız değil bülent abide. cooper s in ahım sahım kıymeti yok şuan, ama gp nin nispeten var kült araçlardada bu tutcak diye birşey yok gönlümüzün limitedı
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sene nisan 2011, viareggio da tekneyi aldık, mehmet taşanyurek, ali canko, ben, ve benim eski ortağım.
    İşlemelr başladı, ben askere gittim. askerdeyken tekne hazırlanmaya başladı (bu süreçte mehmet abi durdu başında)
    ben döndüm, hazırlıkları tamamladık. ali abi ve roberto binip izmire geldiler ben karşıladım.
    Sonra testler vs ıvır zıvır teknenin yeni çizimelrini projelerini çizdim bitirdim. ayvalıkta şu an yeni dünya rekoru denememiz için yapılıyor. İstanbul montecarlo gidiş dönüş.
    Tekne bizim şirket üzerine kayıtlı. tekne de ali cankonun.

Başka ne var? bütün projelrin çizimleri bende edonis dahil, sen doğru kaynaklardan almamışsın bilgiyi bay kulaktan dolma.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gurcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yahu limited mimited, dünyada 786 adet üretilmiş bir araç , hele ki çok hayrını olan bir araç , limited editiondur. Boşa laf salatası yapma Merttepe.. Konumuz bu arabanın üzerinde olması gereken yada olmayan bir plaket değil. Konumuz, özel bir arabaya 171.000 TL verilmesidir. Adam parayı basmış, arabayı almış. Bundan sonrasına hayırlı olsun demek düşer bize.

ps: Konuyu tipik "avukatı mısın Ghibli06'nın?" gibi yerlere de çekmeye kalkmayın , şimdiden yazayım, evet Avukatıyım , dostuyum , kardeşiyim.
    abi, uslup konusuna takılma, ben tırnaklarıma bu konuma gelmiş birisi olarak. çizdiğim yada çalıştığım bütün projelerde ismimin lekelenmesine izin vermem. üstü kapalı yalancı derse benden saygı duymamı beklemesin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Gürsel bu arkadaş bizi kulaktan dolma bilgilerle klavyeden yazan zannediyor, Edonisi de o çizmiş zaten tebrik ediyorum...

s2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lan konu nereden nereye geldi arkadaş

Edonis ne la Adonis olmasın o
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Halka kapılarımız sonuna kadar açık Ama bu demek değilki evimize misafir gelen adamın salona sıçmasına izin veiririz .
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +35 doktorunki kısmı parasaldır doktor tripod değil reklam olmasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gürsel bu arkadaş bizi kulaktan dolma bilgilerle klavyeden yazan zannediyor, Edonisi de o çizmiş zaten tebrik ediyorum...
    edonisi ben çizmedim, edonisi Deschamps çizmiştir. başka kimse değil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    786 tane üretilmiş bir aracı özel araç sanmak
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Üstüme alıyorum

Herkes için değişkendir bu olay, kimisi 1920 yılına kadar üretilmiş araçlara ilgi duyar, kimisi geçmişten bugüne üretilmiş SS'lere ilgi duyar koleksiyonuna katar, kimiside daha genel takılır.

Bence bu üretim adediyle özel bir araç
    Öyle ortaya yazdım Özgür
    Özel araçlar fabriakdan çıkarken daha marka tarafından özel diye belirtilir, limited edition vs diye de belli edilir. Misal, 2014 golfun bile limited edition diye bir versiyonu çıkabilir ve özel araçtır, ha değerlimidir pek değildir (günümüzde) ama limiteddır.

Evo serisi e30 olsa özeldir. ama bu yukarıda belirttiğim tanımca bence özel değil. tabiki kimine göre özel gelebilir haklıdır.

Bi arkadaşda yazmış her köşe başında görüoz demi heeee diye güldüm sadece mantığına neyse
    konunun özü budur, şimdi kıvırmaya gerek yok bence...

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaw neyse klavyeden yazmayın, Bülent abiyi de biliyorum, seni de biliyorum. O yüzden konu burada kapansın. Konu plaket vs o bu şu değil , yeni nesilinden 3 tane alabilecekken, 30 yşaında arabaya 171.000 verilmesi. Değerinin çok olması.

O yüzden boşa konuşuyoruz beyler.

)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konunun özü budur, şimdi kıvırmaya gerek yok bence...
    özel kelimesini yanlış kullanmışım kusura bakma, onu limited diye değiştirirsek tanımlar daha doğru olur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaw neyse klavyeden yazmayın, Bülent abiyi de biliyorum, seni de biliyorum. O yüzden konu burada kapansın. Konu plaket vs o bu şu değil , yeni nesilinden 3 tane alabilecekken, 30 yşaında arabaya 171.000 verilmesi. Değerinin çok olması.

O yüzden boşa konuşuyoruz beyler.

)
    aynen abi, herkez kendini yeterince ifade etti.
    Ben biraz heycanlı biriyim fevri yazıyorum. kusura bakmasın kimse.
    Hayırlı olsuna alanada.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)