bana 49 mil:D super...hangi gece kalalim diyorsunuz?
Printable View
bana 49 mil:D super...hangi gece kalalim diyorsunuz?
duzgun arabamiz olsa girerdik yaw ucretlere bak...
Early entry fee (before Sept 23, 5:00 PM CDT): 2WD is $100 and AWD is $200.
Sen Bugra'ya adresini fln yolla hatta ara...O alacak seni Philadelphiadan....
Aksilik cikmazsa cumartesi gecesi kalacagiz.
arabani alda cecil county deki ( Philadelphia - Baltimore ortasi biyer) drag yarislarina gitmeye baslariz.Hatta katilirsinda :)
organizasyon iyimiş iyi olsam kesin gelirdim de hala tekerlekli sandalyeyim bi dahakine artık ...
ayıretten bay kaba sakal FL önerimizi görmezden gelmiş hiç yokmuş gibi oralı olmadan başka mesajlara girmiş kınıyorum seni intikamım acı olcak :)
Selam cemaat-i muslimin,
Son haftalarda yogun bir tempodayim o yuzden takip edemiyorum forumu.
Program guzel olmus fakat ben cmt-pazar 4:30pm-11pm calismaktayim. Hal boyle olunca da bana 'yalan oldum' demek duser. Uzulerek katilamiyacagimi belirteyim dedim.
Bu arada Bugra aradigin icin sagol ;)
Eger ki gun icinde NY dolaylarinda olacaksaniz mesai saatime kadar sizinle takilmak isterim tabii.
Iyi eglenceler simdiden :)
Ikinci satista gerceklesti :)
Bugra bu aksam otel rez..yapiyorum ?
ok yap rezervasyonu .
ben burdan 8 pm gibi cikabilirim herhalde ona gore hesap edin artik 12 - 1 gibi otelde oluruz herhalde :D
ayıp be bıgunde burda yap organızasyonu gelemedın gıttı.canımızı cektırıyorsun gece gece
plan deisti mi cuma aksami mi kalinacak?
Yahu Izzet ne konustuk 10dk once telefonda :D
@Bugra
Sabahtan beri ulasmaya calisiyorum ama teli acan yok..Voice mail biraktim henuz arayan yok.
Websitesini detayli inceledim.Pazar gunu icin tek kisilik bilet $25 ve otopark ucreti $8..Hava durumu ile ilgili bilgilerfde var..Su an icin gorunen acik bir hava olacagi ve yagmur riski yok.
Otel en son baktigimda ve dun konustugumda $65 fln di...Bu gece eve gidince rez yapacagim senin adina..Muhtemelen benden once otelde olacaksin.
http://store.njmp.com/store/product/...Sun.-Oct.-3rd/
http://rally-america.com/rallycross.php
Bide bu ferrari bulusmasi neredeydi yaw ? Burada degilmiydi yoksa benmi yanlis anladim ?
hersey tamam okedir rezervasyondu vs. sen hepsini ok le ben senden once ulasirim buyuk ihtimalle bana rez mailini gonderirsen ii olur nolur nolmaz :D
ferrari bulusmasina gelince sole bisi bu pist biraz buyukce :D
ferrari bulusmasida pistin bizim korfez kadar olan bir bolumunde yesillik alanda yapiliyor :D
tabi hava durumu katilim vs. bilinmez o nedenle ferrolara bonus gozu ile bakmakta fayda var :D
sen fotograf makinasi sarj aleti vb. arac gereci al yanina bu arada nj de 2 gundur hava bozuk yagmurluk vb esyalarinida bi cantaya atmayi ihmal etme .
yarin aksam isten cikinca eve ugrayip topukanzi geliyorum :D
bro ozamn şimdiden hazırlanmaya başla nisan ayı gibi miami sezon uda açılır bende düzelmiş olurm ilk gelirsin bruda takılırz sonra bi kaç günlüğüne oraya geçeriz south beach in hemen yanı geceliği 20 dolarlık hostel biliyorum ortam 10 numara :)
yusuf & kabasakal iyi eylenceler efes görürseniz bizim içn için :D
Bugra kafam bi milyon simdi geldim eve...Rez fln yapamadim daha..Yarin sabah uyanabilirsem ise gitmek icin yaparim bi ara..Olmadi arabada uyuruz :eek: