|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Fiat Stilo 3D Ford Focus ST Tdci
|
aracım vitese çok rahat giriyor fakat gaz yemiyor yani ha boşta ha vitesde.
1yıl önce balatam bittiginde stop edip 2.ye takıp çalıştırıp devam etmiştim.şuan balatam bittimi bitmedimi bilmiyorum hiç bir şekilde gitmiyor boşda gaza basıyorum sanki başına gelen varmı ? .+elimde baskı balata var işçilik ne kadar olur arkadaşlar 100 150tl.??. baskı balata degişti 150tl.baskı balata 100tl işçilik 250tl.halledildi.yorum yapan arkadaşlar teşekkürler.en güzel tam bitmeden degiştirmek.rezilde edebilir.
Son Düzenleyen KorkuluRuya; 28-09-2010 00:30. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Peugeot 205 GM-16i
|
Balatan bitmiş sinyali. Baskı yüzeyi bozulmadıysa balata değişerek de olur.
Fakat bu işin en güzeli Baskı balata ve bilya seti ile birlikte değiştirmektir. Sanırım sanayide ortalama kimse 100/150 TL civarlarının altına şanzuman indirmez. __________________________________ //// PEUGEOT SPORT Boostpower / Buz Garage |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Geçen hafta aynı sorun bende oldu baskı balata bitmiş değiştirdik sıkıntı yok. arabayı vitese tak ayağın frendeyken debriyajdan kaldır stop etmezse debriyaj bitmiştir.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
benim anlamadığım bir yılda nasıl bitirdiğin
__________________________________ ''hondas never get old, they just get faster'' |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: KıymaMakinası
|
al gel arabayı 100 metrede bitirrim ben
__________________________________ POWERED BY AYDOĞDU GARAGE Sen kendini biliyorsan, bil ki kendini bilmezlerin söyledikleri anlamsızdır. Unutma; gereksiz eleştiri sadece gizli hayranlıktır. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Benim bildiğim balatası bitik araç vitese geçmez.
Seninki geçiyor ise sanzıman üzerinde ki vitesi sanzımana baglayan mafsal vardır o cıkmıstır. __________________________________ Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Misafir
|
|
|