|
|
#1 | |||
![]() |
Tomtom kullanan arkadaşlar yada bilgisi olanlar
Radarları noktalarını ikaz etmiyor araştırdım biraz yasal olmadığı için yapmıyor imiş daha önceden I go kullanıyor idim onda bu seçenek var idi Tomtom üzerindeki haritayı silip te Igo yüklemenin bi yöntemi varmı ? yada radarları aktif hale getiricek bi dosta crack vs. __________________________________ Asalet; Boyda değil, Soydadır. İncelik; Belde değil dildedir. Doğruluk; Sözde değil özdedir. Güzellik; Yüzde değil, Yürektedir.! |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 2.0R, Corsa cdtı
|
yolu var doğrudur
yöntemini bilmiyorum ama bi arkadaşım navigasyon sistemleri ile ilgili bi forumdan bakarak benim cihaza yükledi şu an kullanıyorum |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
BB'lerde biri harita üzerine mobeseleri işaretlemiş ve by harita bb'lerde var bende arkadaşımda gördüm BB kullanıcısı değilim.
Bende radar dedektörü var onu kullanıyorum acelem olduğu zaman. En temizi Amerika'dan 340$ verip bir Cobra radar dedktörü alman derim. HEm uzun yolda ki radarlar için 1e1 __________________________________ Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca |
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
Otomobil: var
|
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]() |
Radar Jammer: radarın gönderdiği sinyali alır ve bozuk olarak iletir. Polis ekranda "Error-200km/h-20km/h-150km/h" gibi sürekli değişken rakamlar gördüğü için kestiremez. Türk polisleri Jammer konusunda eğitimli ve Jammerlar direkt olarak araca monte ediliyor. Sök-tak gibi birşey söz konusu değil malesef. Radar Dedektörü: Radyo gibi düşünün. Sinyali alırsa öter ve polis anlayamaz. Çünkü sadece alıcıdır. Vericisi yoktur. Ancak bunu kullanırken önünzde hiç araç yokken öterse girdiniz demektir. Öne genellikle bir adet sizle aynı süratte giden "bana bişi olmaz" mantaliteli bir vatandaş alıyoruz (ki yolda çok var bunlardan ) o girdiği zaman alet sinyal verip ötüyor siz yavaşlıyorsunuz ve parayı arkadaş ödüyor siz devam ediyorsunuz.Ben 2006 yılında aldığımdan beridir cihaz açıkken 1 tane bile ceza yemedim radardan __________________________________ Kula bela gelmez hak yazmayınca
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: var
|
onunde kimse yoksa direk ceza diyosun yani
![]() bende tam olarak onu sormustum radara ceee diyincemi otuyor diye
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]() |
340$'lık bir cihaz aldığın zaman zaten 4-8 km öteden saçılan sinyalleri alıyorsun ötünce yavaşlıyorsun zaten ![]() Ama kullanmaya alışana kadar zorlanıosun biraz
__________________________________ Kula bela gelmez hak yazmayınca
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Misafir
|
bende tom tom kullanıyorum ama oyle bır uygulamayı hıc duymadım
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: audi a4 1.8 t&q "190hp"
|
navigasyonlarda radar noktalarını işaretliyorsun bu işaretleme de sana soruyor okul, market, benzinlik vs bunların içinde radar seçeneği varsa eğer bir sonraki sefer ordan geçerken yaklaşık 300 400 m önce seni uyarıyor hepsi bu yasal bi uygulama daha inceden girilmesi gerekiyor radarın olduğu yer ...
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
radarları gösterme uygulaması ingilterede paket olarak satılıyor. ama türkiyede varmı bilmiyorum. yrn ayarlarını bir kurcalayayım.
__________________________________ Parça beklemek kaderim... |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 18:31 ::::

) o girdiği zaman alet sinyal verip ötüyor siz yavaşlıyorsunuz ve parayı arkadaş ödüyor siz devam ediyorsunuz.