satışı yoktur onun kesin benim böyle reno5 turbom gitti bekledi tozlandı en sonunda
hurdaya gitti:(
Printable View
satışı yoktur onun kesin benim böyle reno5 turbom gitti bekledi tozlandı en sonunda
hurdaya gitti:(
alın çekiciye götürün :D
baya bi bebekte yatan araba şimdi nispetiye mcin arka sokağında yatıyo neden oraya attılar bilmiyorum ama sahibinin evi bebekte bi yol yalısının dairesi ilgilenen olursa ciddi olarak evini gösterebilirim
yanında bir araç daha var o da terk edilmiş. dikkatimi çekti orda uzun senelerdir hep terk edilmiş araçlar duruyor sonra yerine yenisi geliyor. kesin arkadaşın dediği gibi satışı olmayan bir araçtır. plakası da yoktu zaten üzerinde.
evet ya bu arabayı bende görüyorum. aynen lastikler inmiş falan öyle yatıyor kendisi :) etilerde
Ben liseden mezun olurken 93-94 senelerinde Dedeman'ların vefat eden torunu, Umut Önal'ın Mr2'si vardı. Acaba bu araç o mu diye aklıma geldi? Belki anısına falan tutuyorlardır.
geçen sene üstünde satılık yazıyodu aracın bebekteyken
O MR2'yi bende gördüm Mc.Donalds'a gitmiştik arabayı arka sokağa çekeyim dedim ve bir baktım iki yolu bölen orta kaldırım gibi görünen yerde MR2 yatıyor gittim baktım araba düzgün ama lastiklerin havasının inikliğinden belliki pek kullanılmıyor:confused:
Ben geçen sene görmüştüm halaa ordamı o araç:D
Elemanlara Sipariş edelimde aldıralım onu ordan bari:hahaha: swap yaparız:hahaha:
yokmu şunun fotosu kaç kişi görmüş bi kişi foto çekmezmi yaw
ŞAkamısınız yaa al cekiciye gotur bu siteyi takip eden cocuklar var başkasının malını alıp götürmek HIRSIZLIKTIR.
Bari biz sağa sola telefon falan yazalım itina ile terk edilen araçlara sulanılır diye :D Bundan sonra terk edecek olursa arasın.Bizim burdada çook eski amerikan kamyonet var arkasında kediler yuva yapmış..