|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 98vts-00gtı-00vts-99gtı-?
|
arkadaslar uzun suredır dreambox dm500 kullanıyorum.hd box a gecmek ıcın bıraz fıyatların dusmesını beklemıstım.bana gore kıvama geldı.atlantada karar verdım yanlız bıde nero su var kullanan tanıdıgım yok sadece netten baya arastırdım fakat emın olamadım.atlanta hd box ı yada nero yu kullanan varmıdır.bılgı almak ısterım.tesekkurler
__________________________________ EN KÖTÜ GÜN BUGÜNSE BU GÜNDE FENERBAHÇE.. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Fantastic Symbol , 1.6 İES
|
arkadaşlarım atlanta kullanıyor, gayet memnunlar
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Güzel konu
arkadaşlar bende alıcam bu ilaçlı makinalardan varmı önerisi olan hesaplı bişeyler eczanesi düzgün ![]()
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Ford
|
Ben 800HD PVR kullanıyorum gayet başarılı...
__________________________________ Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami --..-.----.-.. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: i"S" it love
|
Benim arkadaşta atlanta kullanıyor ama hiç memnun değil dm500HD almanı tavsiye ederim...
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
şimdi bunu hd siz olarak fiyatları nedir hd li olarak fiyatları nedir acaba ?
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
100-200 , 450-2000
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: EK civic
|
Sadece hd kutu almakla olay bitmiyor 720p izleyebilmek için tv ninde desteklemesi gerekiyor bunuda belirtelim bilmeyenler için.bence atlanta falan bulaşma dreamboxtan şaşma derim.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
yaw şimdi bende hd lcd tv var kendime zaten hd sini alacağım
ama babalarda normal tv var hd sini almaya gerek yok şuanda kablolu kullanıyoruz burada şunu sormak istiyorum hd olmayan için konuşursak kabloluya karşı bunu almak ne kadar mantıklı aslında asıl amaç lig tv izlemek onun için ayrıyetten bişiler yapmaya gerek var mı |
|
|
|
|
|
#10 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
lig tv izlemek için hd lisinimi almak gerekiyor ?
eğer öyle ise babamlar için bu zımbırtıdan almaya gerek yok |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Ford
|
Lig TV ile HD lisinin bir alakası yok. İkisindende lig TV seyredebilirsin. Bildiğin güvenilir ir yerden server accountu alman lazım sadece.
Dreambox 800HD 1080p yi destekliyor. Digiturkun HD yayınları 1080p.. __________________________________ Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami --..-.----.-.. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
hahah yaw asıl amaç farklı aslında çaktırmaaa +18
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
geçen hafta alıcakdım bende vazgeçdim. İyi bir araştırma yapmak lazım sonradan cihaz değiştirmek istemiyorum. Şuanda kimisi klon al diyor kimisi orjinal bir arkadaşım 180e klon almış cocuk canar gibi cihaz diyor bakalım biraz daha araştırıp bu hafta sonu alıcam cihazı. evli adama evde +18 sakat
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
dt hd yayınları 1080P değil hatta dünyada 1080p yayın yapan cok az kanal var. 720P vey 1080i yapar yayınlarını
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
klon ne yaw
bide bunun markaları modelleri mi var artık teknolojiyi takip etmiyorum çok uzak kaldım yaşimdi hd siz lig tvli hangi cihazı nerden alayım istanbuldan bilgisi olan arkadaşlara sorayım bu güvenilir bi serverdan falan bahsetti abimiz ama o nedir ? yani kafam çorba oldu
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
TechWorks
Otomobil: billet
|
1 yıldır kullanıyorum halen kullanıyorum klon ama klonunda kalitesi var bildğim kadarıyla çin kore malları vs kore malıydı bendeki problem çıkarmadı hiç çin malı olan vardı güç kaynağı vs sorunluydu sonra flash uçtu zaten
__________________________________ eleştiri gizli hayranlıktır.
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 18:33 ::::

arkadaşlar bende alıcam bu ilaçlı makinalardan varmı önerisi olan hesaplı bişeyler eczanesi düzgün 

bide bunun markaları modelleri mi var