|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: opel corsa 1.3cdti-stock si
|
arkadaşım samsung omnia telefon getirmiş yurt dışından hediye olarak bıraktı.ama pasaportuna 1.5 sene önce tel. işletmiş bunu işletemedik nasıl işletebilirim.
acil yardım ![]()
__________________________________ İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 07 S2K
|
Benim bildiğim akrabanız,arkadaşınız herhangı bırınde varsa pasaport ona işletebılırsınız.
__________________________________ Yumuşak başlı isem,kim dedi,uysal koyunum?Belki kesilir ama çekmeye gelmez boynum!!!
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
ya yok mu yol gösterecek
__________________________________ İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Mercedes W115
|
samsunglara imei kopyalaması yapılabiliyor eğer pasaport bulamazsanız birkaç telefoncuya sorun yapan olur
__________________________________ Havada F16 Karada S16 |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
yok mu telefoncuuu
![]()
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: loadinkkkkkkkkkkkk
|
pasaporta her sene 1 tane işletebiliyorsunuz diye biliyorum 1.5 sene olmuşsa sorun olucağını düşünmüyorum türksel tim e gidip yaptırın 10tl mi ne olması lazımdı
__________________________________ no car no fakin fuel |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Ek9
|
2 senede 1 tane oldu.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Misafir
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Compact
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Ben Telefoncuyum Abı Imeı kaydıyla hıc ugrasma abı sonradan telefonun kapanır Bence bı tanıdığından veya baska bırınden pasaport bul ama 2 ay ıcınde yurt dısına gırıp cıkmıs olması gerekıyo ondan sonra o pasopartla actırabılıyosun turkcell ıletısım merkezlerınde ana bayilerde yaptırabılırsın abi
__________________________________ Çok mu hastalandın EY ''AŞK'' sürekli yataktasın ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: russian junk
|
imei klonlatırsan telefonun operatörlerde klonlanan telefonun modeli olarak görülüyor. yanı k750 klonlattın telefonun k750 görünür. bu nedenle her türlü bağlantı ayarını elle yapmak zorunda kalırsın. mesala ben 15 gündür mms ayarlarını arıyorum. birde unutup operatörüne benim telefonum omnia, ayarları istiyorum dersen durum ortaya çıkar çünkü müşteri temsilcisi senin imei numarandan klonlanan modeli görüyor.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
TechTurkey
Otomobil: www.Sancom.com.tr
|
Telefonun imei numarasini 100-150 tl gibi rakamlara isleten telefoncular var idi ,..
Biraz telefoncu gezersen hallederler diye dusunuyorum . Sitemizde uye arkadaslardan biri cikar halleder herhalde
__________________________________ http://www.techturkey.com/forummisc/imza.gif http://img242.imageshack.us/img242/9...nleriimzaa.jpg |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Compact
|
pasaporta kayıt yapıyorumda 100 tlye ne gerek var imei yazdırman daha mantıklı
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: İNTEGRA LS VTEC
|
pasaport satıyorlar bi araştır istersen bulamazsan bi arkadaşa yönlendiririm seni pasaport kaydını yaptırır
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: 08' Civic
|
İstanbul Doğubank'da hallediyorlar diye biliyorum..
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Linea 1.3 Jet 90HP!
|
Aynı durumla bu sene bende karşılaştım kız arkadaşım yurtdışından telefon getirdi ama açtıramadım kız arkadaşımın pasoportunun üstüne telefonu kayıtlı olduğu için sonradan akrabamın pasoportuna işlettik şimdi kullanıyorum ve gayet sağlıklı kırdırmayı düşünmeyin sakın öle çok sağlıksız oluyor kapanma ihtimali yüksek oluyor o yüzden paranıza yazık! 5ytl karşılığında pasaportlu biriyle birlikte turcelle gidin kayıt ettirin ve ömür boyu kullanın
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: MK2b mJET
|
Arkadaslar yeni konu acıp kirlilik yapmamak adına buraya yazdım.
Abim Brezilya'dan Nokia E72 getirecek..Cihazı kendi pasaportuna kayıt ettirecek onda sorun yok ama telefonun garantisi burda devam ediyormu? Garanti olayı nasıl oluyor bunların? Elimizde patlamaması icin yapabilcegimiz bisey varmı? Ve cihaz 500 TL'ye gelicek 200 fazla verip burdan almak dahamı mantıklı olur.. Yardımcı olursanız sevinirim. __________________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
Otomobil: Mercedes W115
|
__________________________________ Havada F16 Karada S16 |
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: MK2b mJET
|
Tabikide sıfır cihaz belki sorun olmaz ama elektronik alet sonucta bellide olmaz ne olcagı..
Hiçbisekilde garanti kapsamına girmiyor yani.. Baska fikri,önerisi olan ?? __________________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 18:34 ::::

Abicim git bi telefoncuya bide eski kullanamdıgınız bi cihaz götürün onu ona yazsınlar 25 tlden fazla vermeyin