arkadaslar cok yakın bır abımın aracına (206 rc)lsd doors uygulaması yapmak ıstıorum fakat ne fıyatına nede nerden temın edebılecegıme daır somut bırseyer bulamadım yardımcı olurmusunuz![]()
arkadaslar cok yakın bır abımın aracına (206 rc)lsd doors uygulaması yapmak ıstıorum fakat ne fıyatına nede nerden temın edebılecegıme daır somut bırseyer bulamadım yardımcı olurmusunuz![]()
hazır kit leri var.
http://www.lsd-doors.de/uk/
yada sanayi işi hand made olucak...
tr de nerden temın edebılecegım yada fıyatları hakknda bılgısı olan varmı arkadaslar?
Kapısında cam çerçevesi olan araçlara oldum olası yakıştıramadım. Trabzon'da umarım Ömer değildir o 206 RC sahibi. Güzel aracı var eğer o ise hiç ellemesin.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
e21turbo mustafa abimiz daha once 206 için bi çalışma yapmıştı. lsd kitin birebir kopyasını imal ederek yapmıştı. ona ulaşırsan pmle sana bilgi verir fiyat konusundada bilgi konusundada..
eski fiestamda universal kitlerden kullandım şöyle söyliyim yapıcaksanız kararlıysanız kesinlikle orijinal LSD takın .. FT tuning yapıyor distribitörlüğünüde .. ama fiyatı nerden baksan 2.5 3.000 TL den aşşa değildir.. universal olan 100 TL de olsa girmeyin derim çıkamazsanız çok başım ağrıdı..
Lsd doors türkiye distribitörü ft tuning istanbul kartal e5 üzerinde asf otomotiv var onun içerisinde ft tuning satış ve garantili montaj yapar.fiyatları baya baya yüksek
ne lsd kapımı![]()
yaw arkadaşlar uyduruk kaydırık işlere sakın girmeyin kaç tane çamurluk heba ettim aklınız çıkar
en ummadık yerde kapınız düşer havadan falan tatile gittim bodruma izmirde kapım düştü benzincidebodruma kadar gittim orda sanayiye girip bi şekilde kendi imkanlarımla yaptım sayılr
Bencede modası geçti ama istanbul adres...
X-Trail 2014 1.6 DCI SkyPack
Vw Golf 7 2014 1.4 TSI DSG ComfortLine
Renault Symbol 2014 1.5DCI Joy
Renault Symbol 2012 1.2 Authentique Edition
Fiat Linea 2013 1.3 Multijet Active Plus
Antalya şeyba fiberde sedat usta yaptı benim kapıları. sanırım 3. yılı emin değilimkusursuz bir şekilde çalışıyori ne tıkırtı ne hata var. tavsiye ederim. elinde 206 için menteşe vardır kesin.
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
İStanbulda Kardeşim yaptırdı. Pek sıkıntı yaşamıyor ama dikkat etmezseniz amortisör vs patlayabiliyor.![]()
aman uyduruktan bırsey yapmayında kaldırırsın inmez indirirsin kalkmaz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)