|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
Uzun bir konu bile okurken hemen time out oluyoruz. Bunun bu kadar kısılması şartmı. Biraz daha makul birşey olsun bu değer. 10 dk yada 15 dk gibi.
Site Bilgiler kısmını aradım göremedim. Şimdi buldum mümkünse oraya taşınsın. __________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: TU5J4 / L4
|
beni hatırla seçeneğini işaretlerseniz kopma yasanmaz ben hiç kopmuyorum bazen oyuna dalıyorum 2-3 saat site arka planda acık kalıyor ama yinede kopma olmuyor..
__________________________________ Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur... Mustafa Kemal ATATÜRK PA GTI
|
|
|
|
|
|
#3 | |
![]()
Otomobil: 98vts-00gtı-00vts-99gtı-?
|
__________________________________ EN KÖTÜ GÜN BUGÜNSE BU GÜNDE FENERBAHÇE.. |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]() |
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Hiçbir sorun yaşamıyorum :S
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
__________________________________ Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur... Mustafa Kemal ATATÜRK PA GTI
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: --
|
evet özgün el at bunada herşeye el atıosun
__________________________________ PPR Motorsports |
|
|
|
|
|
#9 |
|
TechTurkey
|
suan biraz yapılandırma aşamasındayım yeni planlarım var 1 hafta içinde hemen yapabiirim isterseniz
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
TechTurkey
|
yoo ben yazdım sadece forum üstünde yoğunlaştığımdan dolayı php lerde yanlış olsun istemem
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
TechTurkey
Otomobil: STI,Picanto
|
bence uzun süreli kukiler güvenlik ihlali yaratabilir ama siz bilirsiniz tabi
__________________________________ ---------- I do not hope a better world for anyone... ------- |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
Beni hatırla seçeneğini elbette biliyorum ama kullanmak istemiyorum.
Kullanıcı açısından bir ihlal olabilir. Ki düşük ihtimal ve önemli birşey değil. Ayrıca arama sonuçları açısındanda her arama sorgusunun süresi artarsa sevinirim. Yenimesajlara tıklayınca maks 20 sayfa arama çıkıyor. Ben 20inci sayfaya gelene kadar sorgum iptal oluyor. Tekrar açmak durumunda kalıyorum. __________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|