|
|
#1 | |||
![]() |
Dolaşırken nette rast geldim. Pahalılar çok hafifler verdikleri güç verileri tatmin etmedi tork ise ortalama düzeyde.Örn GT-R R35 kiti ile 17,xx hp ve 56 nm tork kazandırıyor.Akrapovic egsoz sistemleri hakkında görüşleriniz nelerdir fiyatlarını bulamadım pahalımıdır rakiplerine göre?
Ama üretim kalitesi vundebaaa http://www.akrapovic.com/company/factory-tour/
__________________________________ Bedeli ödenmemiş tecrübe,tecrübe değildir. ![]() Son Düzenleyen bilalMW; 01-10-2010 15:29. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
Misafir
|
valla araclarda bılmıyorum ama motorlarda cok fena otuyor bu egzoslar
|
|
|
|
#3 |
![]() |
onu cümle alem bilir üstad. (:
__________________________________ Bedeli ödenmemiş tecrübe,tecrübe değildir. ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: c4 vtr
|
son bir senedir araçlara özel üretmeye başladı.tamam motorlarda laf yok ama otomobil olayı farklı o yüzden oturtana kadar muallak bi konu...
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
rakip sistemlere göre daha hafif üretiyor egsoz sistemlerini ama iş verdiği performansı gelince ortalamalarda kalıyor gibi.
__________________________________ Bedeli ödenmemiş tecrübe,tecrübe değildir. ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: A41.8T - TTQ225
|
yoshimura yapsa ya arabalara şöyle
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Peugeot
|
Ben de sadece motorsikletlerde biliyorum..
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: 958 3.0d
|
Bildiğim kadarıyla porsche için üretiyordu zaten hatta gt cuplarda kullanan takımlarda var..
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
İskender eksoz yapınca mükemmel oluyor, Akrapovic yapınca beğenilmiyor oda güzel
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
Otomobil: Aşkım Taypar VUTUT
|
![]() ama akrep daha yeni girdi otomobillere egzoz üretmeye ilerleyen yıllarda daha iyi olur kanımca. __________________________________ PowereD By AYDOĞDU GARAGE bnm amcaoğullarıda mermiye kafa atıyor haha nası edelim
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: E31
|
aracımda kullanan biri olarak rahatlıkla Akrapovic'in hem kalite hemde performans olarak gayet başarılı oldugunu söyleyebilirim!
İsteyen İskender ustayada sorabilir
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: .
|
Hep akrep yada yoshi motor eksozu takmayı istemişimdir bir türlü nasip olmadı nasıl bir ses verir acaba ?
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Megane 225 & new C3 1.6 HDI exc.
|
pahalı, imalat kalitesi gayet iyi, araçlarda çok bağırmıyor sistemleri
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: MİNİ Cooper S, Maserati Gran Turismo
|
E92 m3 icin. Uretilen catback 24 kg daha hafif mesela gtr a verdigi hp yi begenmiyosun fakat gtr n orjinal catback kac kg aprokovic kac kg kilo atmak mesele zaten bugun bi e92 m3 ten veya gtrdan kilo atmak istesen ne sokebilirsin?? fiyatlar baya bi kopuk araba parasi ama bi e92 de sesi dinledim cumartesi kiyamet
Son Düzenleyen Arenimo; 28-03-2011 10:44. |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
aynen öyle
titanium malzeme ve kusursuz işçilkle bu tür araçlara biçilmiş kaftan Akrapovic.Ses yapması zor bir şey değil sonuçta güzel bir ton tutturup,hafifliğe ve performansa katkı sağlıyabiliyorsa parasını hakeder bence... |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: N/A
|
osman küçük bi video koy kendi aracındanda fikir olsun kanka düşünenlere
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Pure White
|
volvo s40 vardı bundan 7-8 sene once motor egzoslu sacma sapan yıkıyordu etrafı.
__________________________________ Hareli köyün polisajcısı !!! ![]() 88 coming soon...
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: 3 tane aracım var markalarını yazmak istemiyorum
|
motorda akro gayet iyi ses veriyor faakat arabalarda daha yeni oldukları için pek iyi bumuyorum türkiyede bayisi var hatta e93 m3 e uygulanmısı var sanırım google a mapasport die aratın çıkar onlara verilen sipariş ile getirtebilirsiniz
|
|
|
|
|
|
#19 | ||
![]()
|
![]() Akrapovic tarafından cekilen resmi videosu : ilgilenenlere yardımcı olabilirim
Son Düzenleyen o.m.k; 28-03-2011 23:22. |
||
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |