Audidede VW de de herşey para, vermezsen bomboş araba veriyolar utanmasalar teyp koymayacaklar:D.
Printable View
Korkuyorum şu VAG grubunun başında gizliden gizliye bir Türk var galiba. Çünkü bu yaptıkları zamanında KOÇ'un Tofaşla yaptığıyla aynı. Sağ tarafa dikiz koymuyordu KOÇ da:)
Almanların kafası bu kadar ince hesaba göre programlanmış değildir. Yok yok kesin bir türkden akıl alıyorlardır:)
getiren neysede alana şaşarım, sıfır araba al kliması olmasın. şaka gibi
Takılmayacak birşey değil klima. Şahine doğana takılıyorsa bu ülkede. Bunada takılır.
Acarlardada vardı 3 ay önce böyle bir golf , nasıl klima takacaklarını düşünüyorlardı araca. Tolga nın da dediği gibi soğuk ikilm ülkeleri için yapılmış araçlar ama nasıl oluyorda Doğuşun sipairşine karışıyor orasını anlamadım. Bunun gibi bir golf daha var sahibindende allanıp pullanmış yeni sahibini bekliyor :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...31707340/detay
bana çok saçma geliyor o kadar paraları ver araba da klima olmasın.satana değil alanın aklına şaşarım.bizim millette böle akıl olduğu sürece vag grubu da bu fiyatlara böle arabaları satar.
bi ark.ım 40 küsür bin lira verip teneke jantlı sis farı dahi olmayan polo aldı.yazık günah yaa...