|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: İBİZA TDİ 34 SC 012 :)
|
Arkdaşlar ben istanbul başaksehirde oturuyorum bugun aklıma bi fikir geldi oturdugum yerde pek sosyal eglence yönünden böyle şeyler yok bi go kart pisti açsam para kazanırmıyım ve gerçekten büyük maliyetleri olurmu sizlere danışmak istedim fikirlenirinizi bilmek isterim teşekürler simdiden
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Mustang GT -Contour SVT - Focus SE
|
Herhangi bir ishe girishmeden once, SWOT analizi yapilmasi gerekir. Aramizda pazarlama veya isletme okumus arkadaslar varsa eminim bu terimi onceden duymuslardir.
http://pazarlama.blogcu.com/swot-analizi/850368 Bunun ile baslayip diger ticari analizler yapilarak boyle bir ishin tutup tutmayacagi belli olur. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
teşekür ederim
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
iş yaparmısın bilemiyorum ama maliyeti baya tuzlu olur çünkü asfalt baya pahalı birşey
__________________________________ ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya bok atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Başakşehirde bi tane pist vardı, hemde baya güzeldi ama en son sahibindende satılık ilanını gördüm
bizde buralarda öyle bir işe girmeyi düşünmüştük aslında hatta bizim komşumuzun 2 tane pisti var, floryadaki de onun.. muhtemelen zarar edilmez.. zevkli iş
__________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
yawuz durumun varsa girelim birader ciddiyim ben burda yeni acılacak alışveriş merkezinin bi bölümnü ayarlarız die düşünüyorum olimpaya
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: ef
|
popülerligi geçti sanırım
ama egitim amaçlıda kullanırsanız turnuvalar olursa iyi olur
__________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Mustang GT -Contour SVT - Focus SE
|
Bu ishe girmeden once, size bir tuyo vereyim.
"Diger gokart pistlerinden benim farkim ne olacak?" Bu soruyu ilk basta yanitlayin. Bu sizin USP stratejiniz olacaktir. USP (Unique Selling Point). Bu rakiplerinize gore tek olmanizi sagliyacak, vede potansiyel musterilerinizin ilgisini cekecektir. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Cooper-Esay
|
bizimde imkanımız olsa ya paintbal yada go gart yanında cafe yaparızhoş goş olur aksam toplanma yeri olur =)=) guzel ışıklandırma dekorasyon vs
__________________________________ RİZE'ye Yağmur Yağar, Haftada İki Kere, Biri Dört Günde Biter, Diğeride Üç Günde
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: 00' 1.6 ies civic & 00' 406 SV
|
iyi olur valla 3-5 aya bende o taraflara tasınmayı dusunuyorum.ortam olursa guzel olur
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
biraz durum var ama ne vakit var ne de yeterli durum
ciddi yatırım isteyen bir iş, görüldüğü gibi değil..__________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
|
fark yaratmak ama para ile para kazanılır
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Peugeot
|
Prof pist derken şampiyona ayağı filan yapmak istiyorsanız TOSFED'e danışmanız gerekir.
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: 00' 1.6 ies civic & 00' 406 SV
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
Bizim buralarda çok yok adam gibi pist,deposite'de var oda küçücük açıcaksanız boş alan çok buralarda,şöyle büyük güzel bi pist açılırsa ve 4.-5.etap kısımlarına yakın olursa rağbet olur gibime geliyor,birde uygun bir fiyat konursa.
__________________________________ http://i41.tinypic.com/2r7599z.png
Do you have blue underwear -I Have Bro ![]() I want you to make love like an animal,not human -Always Bro ![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Connect Silver Edit & Sym Fiddle II
|
Öncelikle maddi gücün ne kadar ??? Aklında ne tür bir proje var ??? Gerekli kadron ne kadar ??? Teknik bilgin ne kadar ???
Pist: En iyi yeni dökülmüş sıcak asfalt alternatif olarak düzgün dökülmüş betonda olabilir. Yarış içinde köprü, geçit gibi pist özellikleri hoş olabilir. Araçlar: 1.500 TL den 6.000 TL ye kadar çıkıyor araç fiyatları, Teknik işleri kim yapacak, sürekli bakım isteyen aletler, yağları değişecek keçeler değişecek Ekipman: Kaskı var gözlüğü var eldiveni var. Araçlara bir cihaz takıp pistteki tur sürelerini yarış sonu çıktı olarak veren sistemler var. yangın tüpü, acil müdahale Mekan: Alan kirası ve kontrat süresi önemli yatırımı yapıp 1 yıl sonra çıkmaman gerekli, yol kenarlarına sadece eski lastik mi atacaksın yoksa bir formula1 pisti görünümü vereceksin, Kış aylarında kapalı sistem şart, eş dost sevgili için cafe şart, otopark lazım. sanırım biraz uzun oldu, hayırlıs neyse o olsun |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
wallahi bizim düşüncemiz bizim burda yeni acılacak alışveriş merkezinin otoparkında açmak 6-7 araçla pisti lastiklerle cevirip koruma bantları kavucuk ve pist dişinda 2 masa tabure basit bi sistem düşünüyorum eldeki para kısıtlı 2 arkdaş yapcagız 16 bin paramız var tabi daha kesin yapıcaz die bişi yok yarın gidi avm müdürü ile görüşecegim
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |