hll olsun kenan'a
Printable View
hll olsun kenan'a
helal olsun basarılarının devamını diliyorum..
helal olsun valla bi abisini motorsiklet kazasında kaybettı genede yılmadı helal olsun..
teşekkürler kenan..başarılarının devamını diliyorum..gurur duyuyoruz seninle :)
Gerçekten büyük başarı ayrıca 1 ve 2. sırada en kötü 600 denen Honda CBR 600 RR olması çok büyük başarı, Zx6-triumph gibi motorların üstünde eski şampiyonlar olmasına rağmen.
gururumuz Kenan Sofuoğlunu tebrik ediyorum. başarılarının devamını diliyorum ve daha bir çok başarılı sporcu çıkarırız inşallah.
Bu cocuga da milyarla para versinler, ev hediye etsinler.
Cok kücük görülüyor bu basarılar nedense.
Helal olsun gercekten.Alnından öpmeleri lazım.
Ne sponsor desteği verirler,ne imkan sağlarlar,ne yardımcı olurlar ama sampiyon oldumu bizim sampiyonumuz derler.Gerci onuda demiyorlar yaa buda ilginc.
valla çok sevindim. onu yetiştiren anasının babasının da emeklerine sağlık.. devlet cidden destek olsun artık bu vatan evladına. fazlasıyla hak ediyor.
Allah kem gözlerden korusun. Maşallah !
ahanda video;
müthiş başarı helal olsun sana kenan sofuoğlu
Yilda milyon dolarlar kazanan Hidayet Turkoglu gibi aglasin Kenan;ada belki 1milyon dolar prim verirler..
Grurumuzsun Kenan....
Helal olsun bize tekrar bu gururu yaşattı. Yoluna devam eder inşallah.
kasimpasali ne hediye verecek acaba kenan'a.
helal olsun Kenan sana:bravo:
Helal Olsun Kenan Türkiye Seninle Gurur Duyuyor
helal olsun tebrik ederim..
helal olsun umarım en kısa zamanda moto gpde de görebiliriz kendisini
valla iki abisini motor üstünde kaybedip yılmaması muazzam birşey, helal olsun!
Kenan Sofuoğlu ve ailesinin başbakanla arasının çok iyi olduğu biliniyor. Zaten Sofuoğlu ailesi çok düzgün ve kanaatker bir aile. Bence ödül, para, ev yerine ciddi sportif destekler verilmeli. Başbakan örtülü ödenek yerine bağlantı ve ilişkilerini kullanarak Kenan'ın iyi bütçeli bir takıma katılması sağlanmalı. Bence daha da yaşlanmadan sponsoru kuvvetli, güçlü bir moto-gp fabrika takımına geçmeli. Başbakan'ın Berlusconi ile arası iyiyse zibil gibi italyan takımlarından birine Türk sponsoru ile yerleştirsin. Mesela Ülker sponsorluğunda Ducati, neden olmasın?
Sonuçta Kenan'ın derdi para değil yarışmak!