|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: espri
|
arkadaşlar avrupa yakası muayne istasyonu için yardımcı olabilecek varmı? araç lotus esprit v8 eksiksiz ama yinede tanıdık vasıtası ile hareket etmek istiyorum.. hem vakitsizlikten hemde çok uğraşmamak adına.yardımcı olabilecek varsa çok iyi olur..anadolu yakasıda olabilir.
__________________________________ Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 106 GTI
|
ben 3 arac yaptırdım çatalcadakınde. genelde ınsıfıyatıflı ınsanlar war orda bazı seylerı eksıkde olsa gormezden gelebılıyolar. en azından bana oyle denk geldı dıyeyım.
__________________________________ 34 ZM 8783
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Golf BlueMotion
|
Özel mesaj attım
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Polo 1.6 TDi
|
mimarsinan'a gitme diyebilirim sadece
fena uyuşuklar ve cins tipler var
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: clk200k
|
bende bişey sorabilirmiyim müsadenizle
aracın muayenesi 22sinde doluyor. 22sine randevu alsam ve ilk seferde geçmese muayenemin günü geçmiş olacağı için herhangi bir ceza vs olur mu?? |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: clio 3
|
Aracında eksik olursa sana orda evrak vericekler bu evrakla 30 gün eksiklerini giderebilmek adına zaman veriyorlar.Yani muaeyene bitmiş gib cezai işleme tutmazlar
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: clk200k
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: clio 3
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Ek4
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
beyler ceco mu ben mi istisnayım bilmiyorm ama sinir krizi geçirmemek adına çatalcaya gitmeyin dha şehir içinde kalsn gidiceniz yer eksik bişi çıkar ise sanayi yakın bi yer olsn hemen hallettrin çatalca çok fena bozdu sinirlerimi özellikle bitane si var adını yarın evden bulup yazıcam...
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
zaten randevulu sıstemle gıderseniz eğer hiç vakit kaybetmiyorsunuz.ben 4 -5 kez gittim randevu ile 10 dakika içinde numaranız gelıyor alıyorlar ıcerıye. ben hep silivri kavaklı muayene istasyonuna gittim.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
abi anadolu dersen gebzeye git siteden ibrahim ve 34 NZM 88 e pm atarsan yardımcı olurlar hiç bir sıkıntıda yaşamazsın
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
evt değişik tipler var orda bende beğenmedim orayı.kendi arabımı esenyurtta ki ne götürmüştüm gayet anlayışlıydı hepsi..
__________________________________ Das Auto |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
ben direk kavaklıdakine gidiyorum pek sorun çıkarmadılar bana hatta arabamın yanına girmiştim o plakayı yapıştırdıkları bandrolude konuştum gostermelik koydular kapının onude çıkardım
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
|
saolasın.
__________________________________ Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak... |
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
ozaman bi alternatifde pendik frid ve ömers orda çalısıyorlar yardımcı olurlar illaki denk gelirlerse
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]() |
__________________________________ Satılık RedREX |
|
|
|