|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: M 1,2,3,4,5
|
arkadaşlar belki aranızda cancan oto yu bilenler wardır. bilmeyenler için konuyu açtım
Ankara şaşmaz oto sanayisinde bulunan cancan oto kadar şerefsiz bir yer yok. nekadar bişe aldıysam ordan hep sorun yaşadım. en son yaşadığım sorun jsv filtre konusunda 2.0 arac için filtre alcam dedim adam bana 1.6 için olan jsv 2600 kodlu filtre wermiş arayıp sölediğimde öle bir filtre wermedik bilmem ne demeye başladılar telefonda açtım ağzımı yumdum gözümü. bu akşam gidip değiştircem. piyasada jsv krank filtresi 10 lira iken bana 15 e kakaladılar (10 lira olduğunu sonradan öğrendim) jsv nin kendi sitesinde 2600 serisi için fiyat 35 tl yazarken bunlar 45 tl ye satıyorlar. kendi siterinde ise 42 tl yazıo . Yazıklar olsun bunlara.. daha nediim. reziller. bu bir ders oldu artık cancan da bit kadar bişey bile almıcam. ordan bişe alırken çok dikkatli olun benden size tavsiye __________________________________ Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı Rs Racing Garage Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı ![]() ![]() |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
bu cancan bms nin sokağının başındaki yer dimi köşe başında
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
valla postananenin ya karşı sokağında köşe başı yada 1 alt sokağı köşe başı
__________________________________ Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı Rs Racing Garage Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Zırnık almam ordan sadece ara sıra girer neler satıyor diye bakarım. Esnaflıkları benim düşündüğüm tarzın çok altında.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Fluence
|
genelde dolmuşları süslerler ama...
çok mu aradınız orayı? |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
esnaf denmez onlara .
ya ne bilim önünden geçerken alayımda dükkana geçeyim dedim. geçen senede bi xenon aldım xenonun 3 gün sonra balastı cort oldu meğerse farklı xenon koymuşlar. . filtre parası önemli değilde 40-50 kağıt yaptıkları rezilllik
__________________________________ Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı Rs Racing Garage Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı ![]() ![]() Son Düzenleyen DRaGGeR; 04-10-2010 16:43. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
cancan la ne işin varki senin?? orası sahin dogan için aksesuar satan bi yer..
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
olm keşke başta bilseydim zaten sana aldırmazdım ordan sana.
ben 1,6 bravo için 35 tlye aldım kanka CANCAN Oto'nun esnaflıkları konusunda çok sıkıntılı haberler duydum. sattıklarında garantili diye verip sonunda ya bu garantili değip değiştirmiyolar yada bunu biz vermedik bu kullanıcı hatası diyorlar. ne işleri iş ne esnaflıkları esnaflık __________________________________ F.I.A.T Aktif Satış Danışmanı... |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
tmm le kızmayın :S dedim ya bi filtre alayım hazır sanayideyken filtre arayıp durmayayım hazır önünden geçiyorum falan dedim kanka
bu da ders oldu neyse gidip filtremi deişcem birdaha da sokağından geçmicem oranın .
__________________________________ Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı Rs Racing Garage Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
boru işini naptın kanka??
__________________________________ F.I.A.T Aktif Satış Danışmanı... |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
iyide simdi adamlar serbest olarak beli bir fiyat soyluyolar, sende kabul edip alıyosun.. pahalıysa almasaydın
ayrıyetten bi çok kişi 2.0 1.6 filtre ayrımını bilmez. hele hele bahsettigim gibi bi sahin dogan aksesuarcısı.. bosver ya canını sıktıgına degmez 10 lira içn salla gitsin
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Pro Cee'd
|
Birseyi yazmadan 2 kez düsünüp yazın.
Mesajını editledim voltaj, bu forumda her sehirden yüzlerce insan var. Genelleme ve asagılama olmasın bir daha. __________________________________ Tuned by EcuFast.
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
aşağılamak gibi bir amacım olmadı. bu postumdan önceki postumda belirttim neden öyle sölediğimi. kayserililer yanlış anlamasın
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
Otomobil: [ ABARTH ]
|
__________________________________ hızlı olmak korkmamakdır.... |
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: ZOZ c4
|
cancan ya
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: civic
|
hiç alışverişim olmadı orayla.. Birkez gittim fiyatları uygundu bir zamanlar, cello tipler çoktu direk geri çıktım..
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 18:42 ::::

meğerse farklı xenon koymuşlar. . filtre parası önemli değilde 40-50 kağıt yaptıkları rezilllik