|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Astra J EcoFlex
|
bugün bi cosmo astra aldım siyah.ama renk değiştirmeyi düşünüyorum.önceki aracımda astraydı ve yine siyahtı 3 günde bir yıkatmaktan imanım gevşemişti tekrar siyah çekemicem.bu yüzden maddi durum rahatladıktan sonra 2-3 aya kadar aracı komple kaplatmayı düşünüyorum.
bu yüzden fikir almak istedim daha önce yaptıran veya araştıran varsa fiyatlar hakkında bilgisi olan varmı? tavanda panoramik sunroof olduğundan tavanı hiç kaplatmıcam siyah kalıcak,bi tavan kaplama fiyatı kadar fiyat düşük olacak 200 tl filan gibi heralde. renk olarakta mat füme veya mat beyaz düşünüyorum siz hangisini tavsiye edersiniz.teşekkür ederim şimdiden bnm araç bu ![]() bunlarda örnek renkler mat beyaz ve mat füme ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: a3 2.0 (8P)
|
mat beyaz renginden hic hoslanmiyorum,parlagi varken yagli boya yapilmis gibi duruyor(benim fikrim).benim tercihim mat fume.bu arada cl muhtesem olmus
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Pure White
|
beyaz olur sıyah tavan sık durur yada fumede degısık olur ama tavan sırıtıcak solım..
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: ZOZ c4
|
bence marjinal bi renk olsun madem kaplama olacak herkesin kapladığı renk olmasın...
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Yaptırma..
__________________________________ Life is like a dick. Sometimes it gets hard for no reason. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Vw Polo Classic & Seat Leon 1P
|
Alakasız olucak ama CL ALY plakamı acaba?
__________________________________ alıntıya HAYIR... |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Renault / Laguna
|
Bence yaptırma. Bin arabana mis gibi. Yıka parlat yansın araba . Kaplamada parlatamayacaksın o zevkten mahrum kalmak var. Ben şahsen karşıyım araba dediğin parlayacak.
__________________________________ Gökteki Melekler Bizim Şehitler
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Seat Leon FR
|
Mat füme ama komple kaplat sadece open sky gözüksün.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
mat kırmızı dene bence canlı gördüm mükemmel duruyo
__________________________________ 3 Korna-2 Araba-1 kazanan
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
beyazzz
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: X16XEL '00
|
araban cls olsaydı direk mat füme yaptırman lazımdı da astraya siyah gidiyor gayet..bence boya koruma yaptır kışa girmeden.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
artık mat siyah ve mat beyaz arabalardan iğreniyorum
bence mat kırmızıda güzel durmuyor tabi arabasına göre değişir ama mesela bi eg kasam olsa mat yeşil mat füme ve kahve tonları olan bir folyoya kesin kaplarım
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
Otomobil: X16XEL '00
|
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
hahaha sonra sonra kanka kusur kapamak için
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
ümraniye de Norm reklam var. kendisi imalatçı bu sebeple uygun rakama yaptırabilirsin ve gidersen örneklerini de görebilirsin.telefonu 0532 561 01 04
geçen hafta sonu, alman plaka Bmw kaplamıştı, adam o gün güle oynaya Almanya ya gitti.. __________________________________ s14a Silvia Parts Are Loading % 99.9.. |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: e60 / e53
|
bence bu tarz arabalarda beyaz renk olmuyo.. yani geçen arkadaşımın yerinde corsa kaplandı beyaza.. bişey de diyemedm kaplatan çocuğa ama corsa van gibi oldu araba.. kendi rengi de fümeydi :S kendi rengi daha güzeldi walla ama zewk işte..
mat füme çok güzel olucaktır
__________________________________ |
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
Valla ben bı kac tane gordum ama pekte ıc acıcı gorunmuyo sonradan acılma felan yapınca cok kotu gorunuyo en ıyısı boya bence...
__________________________________ Çok mu hastalandın EY ''AŞK'' sürekli yataktasın ![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: hdi
|
Fıstık yeşili de hoş duruyor.
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: 08' Audi A4 2.0 TDi , 09' BMW 5.20D
|
Magma Kırmızısı derim ben..
__________________________________ Gemi gelir yanaşır içi dolu çamaşır roll'de sana bi atlarım iki gözün kamaşır.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |