User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
24 sonuçtan 20 ile 24 arası

Konu: araç kaplama yardım?

CARBONDIZAYN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DR808 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla ben bı kac tane gordum ama pekte ıc acıcı gorunmuyo sonradan acılma felan yapınca cok kotu gorunuyo en ıyısı boya bence...
    iyi kaplama açılma yapmaz kardeşim yaparsa da garantisi vardır... o kalkma yapan araç kaplamaları ucuz etin yahnisi hesabını hatırlatır insana ...

mat füme çok yapıyoruz bu aralar arkdaşım . ama bende bu işi yapan biri olarak farklılıktan yanayım.. bende hondamı ST turuncusuna kaplamayı düşünüyorum mesela ..
    İMZA KURALLARINI OKUDUM ...

Aktaş61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aslında aracın rengi çok güzel çokta beğeniyorum ama bundan önceki astramda aynı böyle ve siyahtı yıkattıktan sonra 1-2 saat geç karşısına izle sonra bezi eline al başla silmeye tozlu yerlerini.bu yüzden yıkatmaktan bıkmıştım o yüzden renk değişikliği düşünüyorum ve fazla kir göstermicek bi renk olmasını istedim şuan kafamda mat füme ağır basıyor.
    farklı olmak gibi bi çabam yok zaten sadece kendi zevkime ve hoşuma giden bi rengi yaptırmak istiyorum
    öyle yeşil pembe mor gibi egzantirik renklerde pek yakışacağını düşünmüyorum
    mat beyazda öle pek sırıtacağını sanmıyorum şirket arabası gibi durmaz heralde
    boş bi astraya yapsan belki öle olur ama cosmoda sanmıyorum
    şu resimleri paylaşıyım orjinal rengi normal beyaz bi çağrşım yapabilir belki mat beyaz konusunda

kaplatmayıda öle sıradan bi yerde yaptırmak istemem sonradan git gel uğraş işi çıkmasın başımıza.bugün bi yerde tavan kaplıyolardı durdum izledim gayet özensiz bi şekilde yapıyorlardı.şimdi gidipte öle bi yerde araç kaplatmam. 1200 tl fiyat verdi bide tavan hariç

serhat99
    Misafir
    bence siyah çok toz tutuyo. siyah renk kolay değil. baya bi bakım ister. bnm kendi fikrim mat fümeye kaplat derim. çok dehşet duruyo...

serhat99
    Misafir
    ayrıca kaplatmayı düşünürsen göztepe de maxxcar war. sahibi ertan ve volkan. bu işi gzl yapıyolar. itina ile çalışıyolar. tavsiye ederim...

fsunnetci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    HobbyCar Florya Paktan sanayide hem uygun hem kaliteli hizmet var bu konuda yardımcı olurlar sana..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)