sanrouf lu :D
Printable View
Porsche tercih ederdim...
Ortalıkta çok olmasın 300C SRT olsun...
c6 için aç kalmaya rağzıyım:D c6.. birde corsa egzos tadındn yenmio
bilmiyorum bi turlu içinden cıkamıyorum.. c6 cok istiyorum masraflarından cekiniyorum.. bi kac arac var ve bi kac corvette kullanıcısı ile konusmak lazım..
M5, C63 AMG, Corvette, Porsche
Bu 4 içinden M5'i çıkartıp gözün kapalı birtanesini alabilirsin. Ama Porsche'nin ucu çok açık olmuş. Boxter var, Cayman var, 911Turbo var vs.vs. Kişisel tercihim Corvette olurdu sanırım.
içinde m5 olan her karşılaştırma bitmiştir benim gözümde :) her zaman her koşulda her açıdan m5 diyorum.
5 kasa üstüne geliştirilmiş. Bilmeyen biri bakınca modlu 5 kasa gibi durcak. Ama diğer 2 araç öylemi. Direk süperspor olarak geliştirilmiş. Yoksa M5 gayet güzel bir araç kötü değil. Ama şeklini şemalini 5 kasadan fazlaca farklılaştırsalardı ben seçerdim. 4 kapı istesem tabikide direk M5.
m5 bence en mantıklısı bunlar arasında 4 kapı bastıgın zamanda gidiyo, ama prestij olsun dersin bunlar arasında porsche ayrıdır bence :)
kesinlikle m5 alırdım ikinci bir tercih olark c63 amg
Bence imkanin varsa Carrera al, bildigim/duydugum kadariyla da sorunlu bir arac degil, her yere de gider ;) Performans da tatmin etmez dersen Turbo'sunu al ;)
gurkan al benım arabayı,c6 cok rahatsız araba artı 270 de fln yolda cok geziyo m5 hic oyle degil...
bu arada son Atmosferik //M'ler + V10 tadını cıkarmak gerek ilerde koleksiyon olarak saklanıcak...