carrera s yada manual takintin yoksa 3.35 alabilirsin gurkan
Printable View
carrera s yada manual takintin yoksa 3.35 alabilirsin gurkan
Yahu 20 yasindayim diyorsun ve 300c, 7.40 dan bahsediyorsun..Al 2 yada 4 kapili spor bir araba bak keyfine :)
Corvette haric tum Amerikanlari at cope...Hacim zengini beygir fakiri, ic aksam kalitesi herhangibir Alman aracindan 10larca yil geride sacma sapan araclar Amerikanlar...Dodge challenger & camaro detayli inceledim ve bindim...Sonuc olarak oldukca gereksiz araclar..300c denemedim ama o da tipik bir Amerikan...
Audi rs4 olabilir, e92 m3 olabilir, hatta herhangibir amg de olabilir....Ama yerinde olsam herhangibir Amerikanin ( vette haric ) yanindan gecmezdim.
300C'e verilecek her kurus yazik.
C63 Amg ve e60 M5 SMG kullandim. Sacma sapan bir araba C63. Olur olmadik yerde spin atiyor ve konfor M5'ten zayif. Virajlarda kesinlikle arkayi tutmuyor. Hans basmis beygiri, vermis torku, **** bir yere basi bir yere surekli. Tamam sinirli arabalari severiz ama durmuyor ki... Ses sistemi ayrica M5'ten zayif. Orkestra var kaput altinda o ayri. Sesi cok pislik. Yakiti cok kotu. Inanilmaz fazla yakiyor. Burada bile yakitlarda hata veriyorsa TR nin benzinine intihar eder sanirim. Gunluk kullanilacak arac degil ne yazikki sedan olarak. benim gorusum budur.
Boyle bir param olsa kesinlikle amerikana vermezdim, burasi kesin. Mumkunse eger birden fazla arac alirdim.
e92 M3, RS4, 996 Turbo veya gt2, e39 M5 + 7.60 (cok mu hayvanice oldu :)), Sl500, Cayenne Turbo gibi araclara verirdim.
86'lıysan 300c,m5 ve c63 ağır gelir dedim c6 ise abartı olur yaşınla uyumlu araba 70k€'lara 2008-2009 cayman S bulabilirsin.
sahibinden şu anda çoşmuş durumda 90k€'ya satılan carrera şu an 110k€'ya satılık veya 60k€ isteyen caymanlar 80k€ istiyor. İkinci el coştu bit pazarına nur yağdı heralde şu ara araba alınmaz :D
Sedan Rs4 yada 335d olabilir.
CL 500 yıkım olurr:D
param olursa alabilecegim almak istedigim tek araba var camaro transformans 2ss
gürkan iyice kafayı yedin ya sen :)
75.000eu' gibi bir fiyata kadar çıkabiliyorsun sanırım..Bence Yeni Chevrolet Camaro 2SS ve ya Dodge Challenger bakabilirsin..İkinci elde bulursun büyük ihtimalle..:) Ve ya direk SL55AMG-SL500..Hem klasik hem spor:rolleyes:
911 Turbo PDK yolun sonudur, imkanım olsa dakka düşünmem
http://www.auto-sep.com/2008/Maggio/images/cls1.jpg
aklında varmı bilmiyorm ama bence süper olur :)
Corvette almazdım...
bakımlarının yanında bide inanılmaz yüksek çıkan kasko değerleri var, onu hesaba kat bence.yoksa hiç düşünmeden porsche, günlükde çok rahat
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=65464
Düşünürsen fiyatta çok az bişey yapabiliriz. Alkantra karbon iç döşeme. 530hp
CLS fena durmus ya kafama yatmadı degil.. SL de olabilir ama AMG ler rakamlarda biraz fantazi yapmıslar pahalı bana gore.. C6 konusunu biraz daha arastırmak lazım bakımları masrafları yedek parcası cok mu masraflı olucak.. agır araba istememin nedeni, yada biraz daha konforlu agır spor araba istememin nedeni iş durumuyla alakalı tamamen.. yoksa isterim onlara para verene kadar evoyu 600hp ler yapayım alayım yanına bi de arkadan iter.. ama malesef, imkanlar ve secenekler kısıtlı.. ama su an CLS cok kafama yattı onu ve C6 yı kullananların fikirlerini almak en dogrusu olacaktır.. cevaplarınız için teker teker tsk ediyorum..
6 serisinden bahseden oldu mu bilmiyorum ama ben olsam 6.45 yada 6.30 cabrio alırdım hem bütçe de sınıra kadar zorlanmamış olur.. hem de yaşa uygun cls ye ilerde de binersin
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...31444933/detay
yenı 5kasanın mtecnık'ını sıparıs et bence.