User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
61 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Atmde para sıkışması

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Atmde para sıkışması

Sabah yapıkredi atmsine k.kartı borcu için 5 tane 200 tl 2 tane 100 tl olarak 1200 tl yatırdım..200 tllik banknotlardan birini uygun görmeyip geri vermeye çalıştı ama paranın ucu kıvrılmış dışarı çıkamadı orda kaldı anahtarla almaya çalıştım ama nafile..Uzun süre geçtiği için heralde kapattı para kısmını geri çekti o banknotuda.Ekranda da güvenlik sebebiyle kimsenin yardım talebine izin vermeyin paranıza güvenlik nedeniyle el koyulmuştur yazdı.Hemen bi 20 tl daha yatırdım para oralarda bi yerde kalmış mı diye ama yok onu kabul etti fişimide verdi.

Bankayı aradım yaptığım işlem sadece 20 tl ödenmesi olarak gözüküyor.Durumu anlattım şikayetinizi aldık p.tesi veya salı atm sayımı yapılacaktır ona göre kart hesabınızı kontrol edip yatıp yatmadığına bakın dedi.

Özetle tatmin edici hiç bi yanıt alamadım sorunuma karşılık.Bu adamlar parayı sayarken içerde fazladan 1200 tl yok dese ki resmi olarakta yatırdığım gözükmüyor zaten apışıp kalıcam..

Kuzu kuzu bekleyecek miyiz yoksa yapmam gereken ekstra birşey varmı aklınıza gelen daha önce böyle bi olay yaşamış arkadaşlar varsa merak ediyorum.
    Dr.Ecu

alex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bankamatıklerde kamera wardır bır burdan bellı olr 2cısı ıslem yapıldıgında belırlı bılgıler kayıt edılır 3 cusu kasa sayımında fazla cıkarsa da sızın 200 tl olabılır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bankamatıklerde kamera wardır bır burdan bellı olr 2cısı ıslem yapıldıgında belırlı bılgıler kayıt edılır 3 cusu kasa sayımında fazla cıkarsa da sızın 200 tl olabılır
    Kamera benimde aklıma geldide paralar sayılı cüzdanımdaydı direk çıkartıp bankamatiğe uzattım kamera önünde saymadım..İçerde de 1200 tl kaldı toplamda sadece 200 değil.İşlem kaydında yada para sayımında mutlaka çıkar diyorsun.

Pazar pazar huzurum kaçtı valla..
    Dr.Ecu

E.Güleç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    varolan parayı yok gibi gösterme lüksleri yok dostum kamerası işlem kayıtları vs vs bi sürü detay var mağdur etmezler ama biraz sıkboğaz etmen lazım bankayı geçmiş olsun..
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Egzozcu orta çağdan ejderha transfer etmiş galiba.birisi ona oksi asetilen nedir nasıl kullanılır biraz bahsetmeli..

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Enes-x Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kamera benimde aklıma geldide paralar sayılı cüzdanımdaydı direk çıkartıp bankamatiğe uzattım kamera önünde saymadım..İçerde de 1200 tl kaldı toplamda sadece 200 değil.İşlem kaydında yada para sayımında mutlaka çıkar diyorsun.

Pazar pazar huzurum kaçtı valla..
    hehehehehe....seni biras rahatlatıyım....ben bankacıyım..atm de sık sık bu durumlar yaşanır...ama siz almaya calıştıkça paraları böyle anahtarla falan daha da zarar verirsiniz..atm paraya el koydugu an da son kontrollerı yapıp(yani parayı geri verirmi gibi bekleyerek) atm yi terk etmenız gerekir..zaten sizin aramanıza gerek yok atm kendisi yetkilileri arar ben para sıkştırdım gelin kurtarın diye..pzrtsi akşam 4 le 5 arasında atm sayımı yapılır..çöpteki senin paran fazla olarak gozukur sana geri iade edilir..ama pzrtsi sabah git ve ben hafta sonu para yatırmaya calıstım kabul etmedi de...ztn fiş çıktısında senın yatırmaya calıstıgın gozukur...bu nedenle hiç bi sıkıntı yok o parayı geri alırsın
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende isme eft yaparken aynı olay ile karşılaştım ertesi gün sabah dilekçe düzenleyip başvurdum paramı hesaba geçtiler hemen.

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dookan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hehehehehe....seni biras rahatlatıyım....ben bankacıyım..atm de sık sık bu durumlar yaşanır...ama siz almaya calıştıkça paraları böyle anahtarla falan daha da zarar verirsiniz..atm paraya el koydugu an da son kontrollerı yapıp(yani parayı geri verirmi gibi bekleyerek) atm yi terk etmenız gerekir..zaten sizin aramanıza gerek yok atm kendisi yetkilileri arar ben para sıkştırdım gelin kurtarın diye..pzrtsi akşam 4 le 5 arasında atm sayımı yapılır..çöpteki senin paran fazla olarak gozukur sana geri iade edilir..ama pzrtsi sabah git ve ben hafta sonu para yatırmaya calıstım kabul etmedi de...ztn fiş çıktısında senın yatırmaya calıstıgın gozukur...bu nedenle hiç bi sıkıntı yok o parayı geri alırsın
    Aynen,,,

Her bankanotun 10-20-50-100 ün kaset denilen kutuları vardır, birde karışık olarak ÇÖP adı verilen okunamayan yıpranmış paraları toplayan yer var. Paranız kaybolmaz, siz p.tesi sabah erken gidip konuşun onlar 48 saat içinde parayı verir yada hesabınıza yatırır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yorumlar rahatlattı sağolun Para orda sıkışmış bana bakıyor ben ona.. birşeyler yapmam lazım dedim o panikle giriştim anahtarla bi 5 dakika daha verseydi bankamatik kurtarırdım Hatta 5 km ilerideki banka şubesine gittim , tabi ***** bugün pazardı kapı duvar olunca hatırladım
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Enes-x Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yorumlar rahatlattı sağolun Para orda sıkışmış bana bakıyor ben ona.. birşeyler yapmam lazım dedim o panikle giriştim anahtarla bi 5 dakika daha verseydi bankamatik kurtarırdım Hatta 5 km ilerideki banka şubesine gittim , tabi ***** bugün pazardı kapı duvar olunca hatırladım
    gonlunuz ferah olsun...atm den para yatırma içerde yatırmadan bile daha saglıklı içerde eksik cıkar atm de ckmaz atm mesai saatleri içerisinde 16.00 17.00 saatleri arasında acılır sayımı yapılır çöp haznesine düşen paralar dier çöp haznesine düşen kartlar falan hep fazla olarak gözükür sahipleride ztn çok aceleci heycanlı bi şekilde ben atm de para kaptırdım ne yapmam lazım diye gelir bizde veriris paralarını..iyi hafta sonları dilerim
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    atm ye bak paraya çöp muamelesi yapıyor

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Benzer olay finansbank atm'sinde başıma gelmişti. Paramı almış, ama geçersiz banknot uyarısı vermişti. Bankayla konuştum, sorun olmayacağını icab ederse kamera görüntülerinden kontrol edilebileceğini söylediler ve 2-3 güne para hesabıma geçti.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gonlunuz ferah olsun...atm den para yatırma içerde yatırmadan bile daha saglıklı içerde eksik cıkar atm de ckmaz atm mesai saatleri içerisinde 16.00 17.00 saatleri arasında acılır sayımı yapılır çöp haznesine düşen paralar dier çöp haznesine düşen kartlar falan hep fazla olarak gözükür sahipleride ztn çok aceleci heycanlı bi şekilde ben atm de para kaptırdım ne yapmam lazım diye gelir bizde veriris paralarını..iyi hafta sonları dilerim
    Bu çöp haznesine düşen paralar yırtık,sahte,kıvrık vs. kabul görmeyenler heralde..Yalnız 1000 tllik kısmı kabul etti 200 tlyi geri verirken sıkışınca kaldı.Neyse her türlü çıkar o yatırılmış para diyorsunuz tekrar teşekkürler
    Dr.Ecu

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende rahatladım ya yazık olucaktı 1200 e yoksa geçmiş olsun

+ bir deger daha kazandık teşekkürler bilgiler için
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Enes-x senin para yandı bilgilerini biliyorum nasılsa sabahda sen uyanamazsın senin yerine gider alırım parayı oyeah

Kakus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğer siz 1200tl die girdiyseniz bankamatik ekranına, illaki bir log tutuluyodur. Bence kameralardan kontrol etmek son işlem olmalı, biraz saçma gibi geldi bana.
    K.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi keresınde akşam vakti tam parayı yatırırken paranın yarısında kapak kapandı aradım bankayı yırtın dedı kalan yerden yarında gelıp dıger yarısını alırsınız demişti komikdi ama işimi aynen görmüşlerdi
    "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "
    NAMIK KEMAL

yusufaltintepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hiçbişey olmaz rahat olun p.tesi yada salı dedikleri gibi hesabınıza yatırılır

MertS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kakus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eğer siz 1200tl die girdiyseniz bankamatik ekranına, illaki bir log tutuluyodur. Bence kameralardan kontrol etmek son işlem olmalı, biraz saçma gibi geldi bana.
    Katılıyorum,
    her okuduğu banknot için log tutar bilgisayar.
    kabul etmediği geri verdiği 200 liranında log unu tutar.

sanmıyorum büyük bi sorun olacağını.Halledilir umarım.
    Mert Songül ART
    Try to use your imagination

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    atm ztn ya sahte parayı ya da buruşuk kotu parayı geri iade etmez...sahte genelde cıkmaz atm de..insanlar sahtelerini elden iteklemeyi dusunur..atm yemez cunku senın 200 geri ckmay calısırken cok dar bi duzlukten geçiyo..o sıra ucu yukarı kalkınca paranın yırtmasın dıye dırek korumaya geçer..sonra atar çöp e..hemen arar yetkiliyi..yetkililer 1 2 saate gelir sıkışan parayı alır ordan ama sen istesen bile geri veremezler..hem mesai saati dışında hmde atm sayılmadan ıadesı yasaktır.sen pzrtsi öğleye dogru git bankaya yapı kredi oglen de acık ztn..(hepsi için geçerlimi tam bılmıyorum) benım param atm de sıkıştı de akşam gelmenı soylucekler..yada sen gelme hesabına geçelim dicekler...
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)