İstanbul'daki trafiği göz önünde bulundurursak sizin yazdığınız şehir içi değerleri bizim için şehir dışı oluyor.
Printable View
yakıt mkaıt düşünme takasla gitsin
bizde manuel elegance var şehir dışı ortalama 5 lt den az yakıyor (yol bilgisayrındaki veriler) şehir içi 6lt civarı güzel araba sorunsuz. 2. eli gereksiz pahalı.
bi arkadaşım 2 araç arasında kalmışdı gidip civic aldı 2007 hatta foruma üye kendisi şuan cok pişman yakıtından dolayı keşke 308 alsaydım diyo:D
ama söylediğine göre o sınıftaki araçlar arasında yakıtı fazla abartılı deil felan diyodu ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem karar senin:D
Basarsan yakıyor ne yazık ki Civic öyle az yakma olayı 4 te 50 60 a oturunca oluyor.Birde yayları o kadar yumuşak ki arkaya bir kişi oturunca sanki arka full dolu bagajda yüklü gibi duruyor.308 HDI110 arkadaşımda vardı bir sorununu bir arızasını 2 yıl görmedim onunle işe gidip gelirdik.benim hoşuma giderdi azda yakıyor meret.Ama Civic'e geçmendeki amacı önce kendine sorman lazım.Alman'a da geçebilirsin mesela bunu sorsaydın kendine.Bizim kendimize alma amacımız 2 yıl öncesi için konuşuyorum 40 liraya abuksubuk arızalar çıkarmayan satarken kastırmasın birde segment olarak o paraya öyle sedan aile aracı zor olduğu için almıştık.Siyahında bela bi derdi var kalitesiz bir siyahı var hondanın haberin olsun :)
hiç gerek yok bence
arkadaşlar benim takas işi yattı.Eşininde kullanabilmesi için değiştireceği aracın otomatik olması şartmış.Sonradan fırça mı yedi bilmiyorum:)Yoksa ona kalsa dünden razı:)Neyse sizleride meşgul ettim.İlgi ve alakanız için çok teşekkür ediyorum arkadaşlar.Başka bir bahara diyelim.Mazota devam:)
değişikliğe ihtiyacın varsa gir derim ama dizelden inip benzinliye binmek macera aramak olur.
Devir ekonomi devri, ne kadar az kullansan da bence dizel araba kalsın derim. Ben uzun yıllar benzinli kullanıp, inatla dizel araç almayan biriydim. Evlendim ve sonunda dizel araç aldım, şimdi geçen yıllara acıyorum resmen :) Neymiş birazcık gazlıycam, araba devirlenecek, bana zevk verecek diye benzinli kalsın dedim, hep İzmir çevresine tıkılıp kalmıştım :) Dizel araç aldım, dedim İzmir'den başka yerler de varmış :)
Japonum olsa ne demek. Aldığın araba bir Type-R felan olsa neyse. Bu takasın hiçbir mantıklı tarafı yok otomatik vites ihtiyacınız yoksa.
Özgür abi almammışsın ne mutlu,çünkü senin aracı arada görüyorum çok güzel duryr.ki zonguldak abi hep bayır akşam üstü trafik biliyosun.yakar o yakar :)