|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: black- white- yellow-black-GTİ. red VTİ TEKRAR blak GTİ ve tekrar yellow ....GTİ ve white 106 gti
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2543996/detay?
arkadaşlar bu araca niyetlendik ama nedir ne degildir bilemiyorum tlf grştüm araç askerde olan bir arkadaşınınmış klimalı ama güvenlik paketi yok ilanı eksik yazmış... istanbul tuzlada olan bir arkadaş varsa bu aracı bana bakabilirmi ben denizlilideyim o kadar yolu laf ugruna çekmek biraz koyar adama ilgilenen bir arkadaş olursa sevinirim __________________________________ Ummadık anda arayan eski sevgililer 2'ye ayrıLır ; Acı çekenler, canı cekenler ![]() şevki özcan...... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Eğer orjinallik arıyorsan, bence gitmene değmez. Şayet bu araba 98 modelse, 99 makyajlı kasaya çevirmek için tüm ön grup değişmiş.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: honda civic ek
|
Araç güzel duruyor orj derken eğer değişmemişsse tampon bunu bildiğim kadarıyla fiberciden yaptırıyorlar çünkü farlar 96-98 farı yani en kötü tampon değişmiştir ve fiyatıda ii bence ama tuzla bana uzak kardeş
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
arac komple 99 cevrılmıs
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: black- white- yellow-black-GTİ. red VTİ TEKRAR blak GTİ ve tekrar yellow ....GTİ ve white 106 gti
|
ewet tampon deyişmiş dedi ama sadece tampon dedi benim bildigim kadarıyla tamponu kesip biçip 99 çevire biliyorlar zannedersem ama tabi bakmak lazımm yardımmm yardımm
__________________________________ Ummadık anda arayan eski sevgililer 2'ye ayrıLır ; Acı çekenler, canı cekenler ![]() şevki özcan...... |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
99 panjurunun ağzı daha geniştir, ayrıca kaputta bulunan paralel eğim çizgileri daha belirgindir. Farları yandan göremediğinizden terettüt ediyorsunuz ama bu arabanın ön grup komple değişmiş.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
tampon giriyorsa işin işine kötü bir durummm
__________________________________ Ummadık anda arayan eski sevgililer 2'ye ayrıLır ; Acı çekenler, canı cekenler ![]() şevki özcan...... |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Red x (Integra + Golf MK1)
|
araba komple 99. sadece tampon demişse sahibi bu ilk yalandır. yalan söyleyen birinden araba alınmaz. bu benim fikrim
__________________________________ Screw you guys! I'm going home... 343. KSD 5'nci Jandarma Eğitim Alayı 2'nci Tabur Gölköy / KASTAMONU Acemilik Bitti Şırnak Asker Hastanesi... Askerlik Bitti Be Yaa
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Type r
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: clio 3
|
aracın önü 99 tampon çamurluklar kaput yeni model bilgin olsun
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: 98 vti sedan
|
bu paraya daha ıyısı gokanı n kı war..
__________________________________ İlker KANTAR İzmir |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: civic
|
kesinlikle kafa komple değişmiş. Sadece tampon denmiş yalann
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
ama aynı araç bende var ve makyajlı kasada arakdaşımda var valla bu bnm angel lara daha çok benzettim o yüzden bi iddaam yok ![]() O zaman muhtemel senaryoyu yazıyorum kardeşim kimse durduk yere değişmez bunları araç önden kazalı şasi uçlarında da düzeltm vardır muhtemel.. Ve değişmişken hepsini makyajlı yapmış
|
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
Otomobil: civic
|
valla çevremde sırf zevkine makyajlıya çevirende var ama bu arkadaş sadece tampon diyorsa muhtemelen kafadan patlaktır
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
valla çocuk emanetçiyim dedi araç benm degil arkadaşımın diyor bişeyde diyemiyorum bana sylenen tampon ve kaput dedi başkada bişi yok diyor çamurluk falan varsa bunların içinde muhtemelen komple ön tarafı tadilat grmüştür..
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|