|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Honda Civic
|
İyi günler herkeze.2 araç hakkında kesin bilgisi olan arkadaşlardan yardım isteyeceğim..
Benimde biraz bilgim var araçlar hakkında ama beyin trafiği yapmak istedim.İsteyen Pm de atabilir. 1. si İndigo mavi araç.Eski plakası 34 FB 0369. 2001 model şuan Antalya Kemer'de plakasıda şuan 07 V 3811.Araç ist.teyken yarışlara katıldığını biliyorum.Sitemizdende M@dBLue nick'i ile aramızda..Yanılmıyorsam adıda Erdem GÜVEN başka bir sitedede adı Deli Mavi diye geçerdi ![]() http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1429299/detay/ 2. si ise Sarı 2001 model.Sarı olduğundan ve 2001 olduğundan ztn birçoğumuz bilir.Sizdende bildiklerinizi paylaşırsanız öğrenmek istedim... http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32546634/detay Şimdiden ilgi alaka için tşk.ler |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Peugeot
|
indigo 106 istanbuldan gelen FB erdem in eski aracımı acep ?
sarı hakkınd abilgim yok. |
|
|
|
|
|
#3 | |
![]()
|
Eski aracı Erdem GÜVEN'in FB 0369 eski plakasıbunları biliyorum bende. Araç hakkında bilgin var mı neyi var neyi yok pm atabilirsen sevinirim? |
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
İndigo Mavi belliki belaltı yada komple boyalı ki zaten ilanada yazılmış.Ayrıyetten arka logo iptali haliyle macun tabiki boya var.Aracın komple tüm önü yani 2 çamurluk kaput ve tampon kaportacı tarafından sökülüp ayarlanmış bu net şekilde belli.Olması gerekenden hatta orj.den daha düzgün hepsi olması gerekenden iyi ayarlanmış far kaput boşukları çamurluk far boşlukları ve tampon kaput boşlukları olması gerekenden daha az
Çünkü artık ezbere biliyoruz neyin nerde duracağını Sanırım birde sağ ön taraftan tıkıda var buda net gibi birşey.Evet başka bişey çıkmıcak mı araçlar hakkında? Bunlar benim bildiklerim Bu arada Göki'ye tşk.ler benim bu postumdan sonra ondanda pm geldi __________________________________ Son Düzenleyen Cihan Çizmeci; 07-10-2010 18:22. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Yok
|
sarı antepten giden galiba kayseriye satmıştık eğer oysa bir kaç parça boyalıydı kazası yok diye biliyorum
![]()
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
Tşk.ler Yiğit kardeşim
Evet konumuz halen güncel arkadaşlar.Sarı hakkındaki Pm'inde geldi saol kardeşim senden haber beklyorum ve daha gelicek bilgilere devam diyelim __________________________________ Son Düzenleyen Cihan Çizmeci; 07-10-2010 18:32. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: “04 Type-R & BMW 5.28i
|
Valla kanka ıkısıde cok tatlı guzel duruo ama sarı daha cok hosuma gıttı
![]() Indgo eskı kartaldakı FB plakalımı acaba oysa eger kartaldayken yururu olsun temzlıgı olsun cok guzel araba dıolardı.. |
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
|
Yapılınca hepsi güzel durur önemli olan Pug'da orjlik ve kondisyon biliyorsun.Arabanın biçok yeri değişip boyandıktan sonra cıncık dursada ben pug da ilgilenmiyorum Görünüme bakarsan ikiside alınır ama araştırdığımız o değil İndigo evet eski FB 2001 Kesin bilgi lazım birkaç ben biliyorum birkaçınada ulaştım ama bana biraz daha detay lazım Tşk.ler |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
mavi pug kumlucada bildiğim kadarıyla alper abi görmüş sanırım arabayı ama bi araştıralım bakalım
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: s2000
|
Eğer yanılmıyorsam FB ile yürümüştüm eski Clio RS 'im ile. O zamanlar sadece CAI vardı RS' imde ve 2 boy arkamdan kopmadan 220 lere kadar yürüyordu. Yürürü gerçekten çok iyi olan bir araçtı.
__________________________________ good friends are like butt cheeks, shit may tear them apart... but they always come back together... |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: MB,S2000,E46
|
hey gidi hey fb yi görünce anılarım canlandı..
Fb boyalı hatta 2 kez bel altı boya gördü ufak tefek hasarları olmuştur düzgündü vs ama bu fiyat edermi antalyadaki durumu nedir bilmiyorum.. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Porsche 911 Turbo S - Peugeot 106 GTI
|
Cihan istersen bu konu ile alakalı pm atim..
İndigo mavi istanbul kartal tarafındaydı temız bir araçtır..Canlı gördüydüm.. Sarı olan ise antepten giden daha öncede ankaradan antebe giden araç..(deyaları özelden istersen atabilirim).. __________________________________ 34H2404 |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: 106gti//hundai lpgpower//skodampi
|
İndigoyu Bilmem ama Sarının Sahibi Arkadaşım Olur İlandaki 106'larla Kıyaslayacak Olursak Gerçekten Diğerlerine göre Temiz ve Bakımlı Biniyor Uğur Arkadaşımız
Kaza Durumuda Yok Diye Biliyorum Yürürüne Laf Yok Gerçekten Diri ve Sağlıklı Kayseriye Gelen en Temiz 106'lardan Biri Diyebilirim Görülmeye Değer Gerçekten Ayrıca Fotoğraflarını Bizzat Ben Çektim Kolay Gelsin
__________________________________ -- 106 GTi Team Page -- Son Düzenleyen dangerahmet; 07-10-2010 19:22. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Fb yi erdem daha ucuza satmıştı gerçekten güzel koşan bi araba idi. Bu arada erdem nerde bişlen varmı uzun zamandır görmüyorum.
__________________________________ Techturkey Fan. |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
PM attım kurban
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: MB,S2000,E46
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: 106 gti
|
maviyi yakından gördüm ve biraz inceledim kasası düzgün duruyordu fakat kaza durumu nedir o kadar incelemedim
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Aşkım Taypar VUTUT
|
mavi eski FB antalyadada dragları kovaladı kumluca dragları ciddi yürürü vardı...kasa çok düzgün duruyor fakat.
__________________________________ PowereD By AYDOĞDU GARAGE bnm amcaoğullarıda mermiye kafa atıyor haha nası edelim
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
ikiside güzel araba
Son Düzenleyen m-power07; 07-10-2010 19:35. |
|
|