|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: '93 200SX S13 - '95 Del Sol VTi EG2
|
selamlar arkadaşlar ,
iş dolayısı ile bu c.tesi mısıra gidiyorum , uzun süre de orada kalacağım yaklaşık 4-5 ay kadar.. kaire ve abu kbeer de kalacağım , gidenlerden tavsiye istiyorum , kairede nerelere gitmek lazım , neleri görmek lazım ( piramitler ve kaire müzesi hariç ) .. alkol durumları nasıl ? ilk 1 hafta otelde kalacağım , daha sonra ev tutacağım . giderken yanımda konserve götürmelimiyim ? kaire de nerelerde yemek yiyebilirim . hiç türk yok tanıdığım mısırda dolayısı ile soramıyorum , giden varsa bilgi alayım dedim teşekkürler şimdiden Son Düzenleyen Spawn; 07-10-2010 20:48. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: Turbo Besmele.
|
Efe abim bu iş yüzünden ilkten şehir değiştirdin, şimdi ülke değiştiriyosun. Umarım zorlanmazsın, çabucak atlatırsın. Başarılar dilerim abim.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
valla alıştım artık kakuş , yapacak bir şey yok . ekmek neredeyse oraya gitmek lazım ...
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: CTR & Megane II Hb
|
kahire ile ilgili olarak detayli bilgiyi yarin verebilirim
ama istersen sahrm el sheikh hakkinda detayli bilgiyi hemen verebilirim...kahireye gittiginde isiklarini yakmadan deliler gibi gazlayan misirli soforleri gorunce sasirma ben ilk gordugumde sok olmustum, enteresan sekilde kaza yapmiyorlar
__________________________________ www.seslidusunuyorum.com "japonun karısı drift yapsın, türkün karısı trip atsın"
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: yok
|
geçmiş olsun tekrar EFE
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
yarın da olur , çok sağol
o zaman bizde memleket adetlerine uyar ışıksız gazlarız
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
yarin toplantilardan falan ben unutursam sen bana bir pm at hatirlat olur mu
![]() bayramda belki tekrar gidicez bizde misira orda olursan turkiyeden bir seyler getiririz sana __________________________________ www.seslidusunuyorum.com "japonun karısı drift yapsın, türkün karısı trip atsın"
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
|
olm canımı sıkma lan
![]() türkiyeden bişeyler getirecek kadar kötü mü durum
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
yemek anlaminda maalesef kotu, nasil bir yag kullanarak yemek yapiyorlarsa inanilmaz agir ve kokuyor yemekleri...
ama muhtesem meyve kokteylleri var
__________________________________ www.seslidusunuyorum.com "japonun karısı drift yapsın, türkün karısı trip atsın"
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
tatile giden arkadaşlarımın hepsi yerel yemek yediklerinde midelerini bozduklarını söylediler. burger mc filan var mı ? yada türk restoranı
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
http://www.autotps.com/tps/
sitede sadece honda ve evo parçaları var. tuning piyasasını araştırayım . ucuzsa tr den beslerim tech üyelerini ![]() fiyatlar iyi gibi . ralliart radyatör kapağı 17.5 lira .. acaba orjinal mi . http://www.facebook.com/pages/Cairo-...pT/20515240323 off buluşma fotoları fena Son Düzenleyen Spawn; 07-10-2010 21:39. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
ben 7 sene önce gittim, Mc Donalds vardı bir kaç tane, bir haftanın yaklaşık 4 günü sabah-öğle-akşam Mc yedim diyebilirim
Bir de biraz pis, sokaklarda seninle birlikte yürüyen farelere, kafan kadar böceklere rastlayabilirsin. Tabi değişmiş olabilir, bilemem
__________________________________ Takılma
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
buluşma efsane olmuş
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: fiesta
|
yemek yediğin yerlerde içme sularının kapalı olmasını tercih et mümkün olduğunca.
yemekleri arkadaşların dedikleri gibi kullandıkları yağdan dolayı çok kokuyor yenmiyor,fast food tarzı haricinde meyve ve balıklarıda lezzetli. birde kapalı çarşısı var başkada gezilcek tarafı varmı bilmiyorum en azından ben gezmedim(denizlerini anlatmaya gerek yok.. )
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: -
|
Lastik silikonu götür bence yanında lastikler içler acısı duruyor
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
sharmda hard rock cafe bile vardi
burger mc starbucks her sey var, fakat sikinti su yiyecekler ayni yag ile yapildigindan yine kokuyor. tavsiyem varsa iyi bir suriye lokantasi bulman, hem yemekleri bizim mutfaga benziyor hem de raki var
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: E30 324d-AE86X2-Sakoturbo-VitaraX2-106 gti
|
allah sabır versin efecim
geçen hafta libyadaydım.ordada mısırlı çok.çok öküz insanları var inanamıcan böle yobaz insan olurmu die ![]() ilk yaptığım araba hurdalığına gitmek oldu benm bir mahalle komple araba dolu acaip arabalar var
__________________________________ Tr FWD drag record -- 11.4sec ![]() |
|
|
|
|
|
#18 | |||
![]()
|
sorma abi .. tr nin köyünde yok böyle buluşma
tamamdır yazdım bun da bir kenara hurdalık bende araştırdım 5 tane buldum . gidince gezicem hepsini. inşallah düzgün birşeyler çıkar |
|||
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: audi a4 1.8 t&q "190hp"
|
27 ekim 1 kasım arasında kahire amerikan üniversitesinde kongrem var geleceğim ben de, çok yararlı bi konu olmuş bende takip edeceğim nerde kalınır daha yer ayırttmadım öneriler bekliyorum.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 18:46 ::::

ama istersen sahrm el sheikh hakkinda detayli bilgiyi hemen verebilirim...