|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 2o7 gT
|
fiesta 5 kapı için ledli stop yok
! deli gibi aradım halada arıyorum ama yok.. bilen gören duyan varmı? birde fiesta için güzel kaliteli ürün bilen varsa paylaşırsa sevinirim. birde st için logosuz panjurda bulamadım trdede yok sanırsam. istanbulda veya baska sehirde benim panjurumu dısarıdan bakıldığında birebir orjinal gibi logosuza cevireblicek biryer varmıdır NOT: Assğıda fotosu olan 3 kapı için bazı sitelerde 5 kapı yazıyor bu 3 kapının.
__________________________________ |H||K||S|
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Honda Civic 1.4 İs
|
Bir ara arkadaşım için baya aramıştık ledli stopları ama 5 kapı için olanına hiç rastgelmedik hep 3 kapı için vardı . Fk'nın logosuz panjuru vardı sanırım Melih-Ö nickli arkadaşın fiestasında logosuz panjur var konuyu gördügü zaman sana yardımcı olacaktır .
Son Düzenleyen oguzhan_gti; 07-10-2010 22:44. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
aynen bende bulamıyorum ledli stop.. melihteki panjur bu tampona olmuyor yoksa bendede logosuz fk var ancak st ye uymuyor.. yardımın için tesekkürler
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: yok
|
var olmazmı ben alcaktım hatta.benim bildiğim 3 kapı 5 kapı fark yapmıyor stoplarda.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...1652273/detay? bu da düzgün fiyatlısı http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...li-stop/detay? |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: M 1,2,3,4,5
|
onura katılıyorum 3 kapı 5 kapı olayı olmuyor stoplarda.. bu arada logolu hali daha ii
panjurunun
__________________________________ Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı Rs Racing Garage Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: HDI 207
|
oguzhanda söylemiş zaten ön panjuru kendin belki yaptırabilirsin bulabilcegin logosuz panjur fknın makyajsız kasaya olanı
3 kapı ile 5 kapı stopları arasında dünya kadar fark var birbirine asla olmaz 5kapıda stop tavan hizasına kadar uzanır ve tavanın hizasnda kıvrılır 3kapıda 5 cm daha aşagıda biter ebay de şansını dene ben baktıgım zaman ordada yokdu ama kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: vw Polo Classic
|
ebay.de'den bakabilirsiniz
__________________________________ kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi.. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Elimden fiestanın DECTANE ledli farları var..İlgilenirsen görüşelim...
|
|
|
|
|
|
#9 | |||
![]()
|
![]() e bayı da kurcaladım ama maalesef yok.. ürünlerinizi ilgiyle takip ediyorum ama o farlar takınca makyajsız kasa havası verdiği için takmak istemiyorum. ilginize teşekkürler..
|
|||
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: yok
|
Tr de yokmudur 5 kapı ıcın olanı da elbet vardır.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
ledli olarak tr de değil dünyada yok :S daha hiç var diyen bulan duymadım o kadar aradım bende daha göremedim.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 18:46 ::::

! deli gibi aradım halada arıyorum ama yok.. bilen gören duyan varmı? birde fiesta için güzel kaliteli ürün bilen varsa paylaşırsa sevinirim.
birde st için logosuz panjurda bulamadım trdede yok sanırsam. istanbulda veya baska sehirde benim panjurumu dısarıdan bakıldığında birebir orjinal gibi logosuza cevireblicek biryer varmıdır

panjurunun