meganedan 1-1.5 lt daha fazla yakıyor abi
Printable View
ya kafam çok karıştı.. 35-37 milyarı verdikten sonra acaba sıfır Leon 1.4 TSi (manuel) 125 hp veya 2. el 2009 Golf 1.4 TSi (manuel) 122 hp mi alsam?
polo şaşma :)
Kişisel görüşüm, artık TR koşullarında "gazlama" amaçlı araba alınmayacaksa, günlük kullanım için benzinli araç lüks.
O yüzden ben ne Leon'a ne de Golf'e bakmazdım benzinli bakılacaksa. Tabi herkesin kendi görüşü, ben dizel araç bakardım.
Teskur ettim canim hak verdigin icin :) + Yedekparca,bakim masraflarida var bu durum icersinde ,o yuzden birazda KM ile alakali yani :) En guzeli LPG ama turkiyede pek tutulmuyo orasida ayri:D
O zaman insallah,tez zamanda temiz guzel bir dizel araba bulmaniz dilegimle.. :)
Dizel almadıktan sonra RS'yi niye sattın abi veya vtec 2 'yi ... zarar çünkü alım-satım
dizel almalısın....yılda 12.000 yapıyorum dizel aldım iyikide almışım depo inmiyor....
dizel araba cok mantıklı artık.. alırken pahalı evet, ama satarkende ona gore yine yuksek satılıyor.. zarar yok yani. bakımları da farklı değil aynı..
focus tavsiye etmem hiçbisekilde.. kullanımı cok keyifsiz ticari arac gibi.. megane guzel arac..
aynılarını ben yazıcaktım şimdi ağzına sağlık abi.aynen alırken fark var ama satarkende fark var alım-satımda zarar olmuyorki yani.yaptığın yakıt ekonomisi cebine kar kalıyor.
astra 1.3 cdti vardı chiplemiştim stok tdci focusu geçiyordum ve yakıtda düşmüştü.
şimdi o astram perte çıktı yine astra aldım 1.3 çokta memnunum yakıtından gidişinden çipleyince diğerlerinden herhangi bi eksiği kalmıyor.
Focus ghia gider soner abimize :)
astra düşünmüyorum.. focuslar için de olumlu düşüncem yoktu.. megane 2 sedan olacak artık...
Soner Abi ayak yapma vti alıcaksın sen ben biliyorum :)
bravonun döşemelerinde sıkıntı yaşayan duymadım ama araç içinize sinmediyse alsanızda kullanırken keyif vermeyecektir. yalnız o fiyata en iyi donanımı sunan bir araç sınıfında.
corsa bence
+vergi avantajı